inspecteren en monitoren bomen in Huizen – Aanbestedingsnieuws

inspecteren en monitoren bomen in Huizen

Foto: Pexels.com

De gemeente Huizen zorgt voor ongeveer 24.000 bomen.Tot de scope van deze raamovereenkomst behoren het plannen, uitvoeren en terugkoppelen van de resultaten van inspecties en nader onderzoek, het analyseren van de resultaten, het geven van (verbeter)adviezen ten behoeve van de programmering en het monitoren (risicogestuurd) van het onderhoud. Het uitvoeren van onderhoud en het programmeren zelf behoren niet tot de scope. De partner voor de inspecties/monitoring kan niet ook de partner worden voor het onderhoud. De looptijd van de raamovereenkomst is drie jaar, met twee  verlengingsopties van één jaar, en een totale maximale waarde van €200.000,-. Huizen werkt met een prijslijst van standaard items/activiteiten, met verlengingsmeting (inclusief een prijsverhoging per verlenging) en met prestatiemeting (thermometer). Zo borgt Huizen haar bedrijfswaarden, en de uwe.

Voor de nadere overeenkomsten werkt de gemeente met gestandaardiseerde documenten (programmering, planning,
opdrachtverstrekking, rapportage, advies). Jaarlijks stelt Huizen de omvang van het werk vast, waarvoor opdracht wordt gegeven. In 2021 worden de bomen geïnspecteerd in een deel van de gemeente. Deze eerste nadere overeenkomst gunnen wij tegelijk met de raamovereenkomst. Op de nadere overeenkomsten zijn de inkoopvoorwaarden van Huizen van toepassing.

Huizen nodigt bedrijven uit die beschikken over de in branche gebruikelijke certificaten en die kunnen aantonen dat zij in staat zijn om op de doelstellingen van de gemeente op tijd, adequaat en prettig te realiseren.  Het gunningscriterium voor
de raamovereenkomst is de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV). De beoordeling is 100% transparant en objectief. De beoordelingscommissie die de inschrijvingen verifieert bestaat uit drie personen: De assetmanager Groen (voorzitter), coördinator Groen, adviseur contracten. Voor de definitieve gunning voert Huizen een verificatiegesprek (preaward audit) waarbij de winnende inschrijver de gedetailleerde gedocumenteerde onderbouwing geeft van zijn aanbieding. Huizen evalueert de tender met alle inschrijvers.

Bron: Tenderned 25 mei 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/228488

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *