Cateringvoorzieningen VR Zuid-Holland Zuid – Aanbestedingsnieuws

Cateringvoorzieningen VR Zuid-Holland Zuid

Foto: Pexels.com/Lukas

Spinel Veiligheidscentrum is het trainingscentrum van Gemeenschappelijke Regeling Veilgheidsregio Zuid-Holland Zuid. VRZHZ werkt aan een veilige en gezonde omgeving voor de inwoners, bedrijven en bezoekers van de regio. Spinel biedt een geconditioneerde omgeving met vernieuwende methodiek om burgers, partners en veiligheidsorganisaties te ontwikkelen
tot daadkrachtige veiligheidsexperts. Er wordt samengewerkt in multidisciplinair verband, waarbij theorie direct in de praktijk wordt gebracht op het oefenterrein. Een gezonde en aantrekkelijke eet- en drinkomgeving voor alle medewerkers en cursisten is belangrijk. Met veel (buiten-)trainingen is er behoefte aan voedzaam eten zodat men tijdens de pauze kan opladen. Voor meer informatie over de opdrachtgever wordt verwezen naar de website: https://spinel.nl/.

De doelstelling van deze aanbesteding is het verkrijgen van één overeenkomst per 1 april 2022 ten behoeve van de cateringvoorzieningen van Spinel met een initiële looptijd van drie jaar. De overeenkomst kan verlengd worden met vijf opties van één jaar.De diensten die onder deze aanbesteding vallen zijn:
• Lunch- en dinervoorziening in het restaurant
• Maatwerkactiviteiten voor evenementen
• Verzorging van twee reeds aanwezige koffieautomaten op de BG

Optioneel is dat gedurende het contract het verzorgen van warme maaltijden (lunch) voor de 24-uurs dienst van VRZHZ op locatie Romboutslaan kan worden toegevoegd aan het contract. Indien deze optie wordt toegepast, worden nadere afspraken gemaakt. De opdracht zal worden gegund aan de inschrijver die een inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV) heeft gedaan.

Op 4 november 2021 om 14:00 wordt door Spinel een schouw en informatiebijeenkomst gehouden. Tijdens de schouw is er geen gelegenheid om vragen te stellen. Potentiële inschrijvers worden verzocht zich uiterlijk vijf werkdagen voor de schouw via de berichtenmodule van TenderNed aan te melden, dus vóór 28 oktober 2021 ( U BENT AL TE LAAT ALS U DIT LEEST. Per inschrijver mogen maximaal twee personen deelnemen aan de schouw. Eventuele wijziging in definitief tijdstip volgt via
de berichtenmodule van TenderNed.

Bron: Tenderned woensdag 27 oktober 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/242149

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *