Bunnink gunt WMO hulpmiddelen aan Medipoint – Aanbestedingsnieuws

Bunnink gunt WMO hulpmiddelen aan Medipoint

V.l.n.r: Cor Veerman (relatiemanager Medipoint), wethouder Erika Spil, John van Maanen (onderhoudsmonteur bij Medipoint) en Michel van der Linden (vestigingsmanager Medipoint) Foto: Bunnink.nl

De Gemeente Bunnik heeft een nieuwe leverancier Wmo – hulpmiddelen gekozen. Bij Wmo – hulpmiddelen kunt u onder andere denken aan rolstoelen en driewielfietsen. Vanaf 1 januari 2019 neemt Medipoint de volledige dienstverlening op zich, voor inwoners die via de gemeente een hulpmiddel in bruikleen hebben of gaan krijgen.

Na een regionale aanbesteding heeft de gemeente Bunnik een contract voor meerdere jaren afgesloten met Medipoint. Medipoint kwam op prijs-kwaliteitverhouding het beste uit de aanbesteding. De overeenkomst betreft de levering en het onderhoud van Wmo – hulpmiddelen. Inwoners die al een hulpmiddel hebben, houden deze hulpmiddelen gewoon. Inwoners die voor het eerst voor een Wmo – hulpmiddel in aanmerking komen, kunnen voor alle dienstverlening bij Medipoint terecht.

Voor inwoners van de Gemeente Bunnik is Medipoint een nieuwe dienstverlener. Medipoint biedt naast Wmo – hulpmiddelen een breed scala aan hulpmiddelen die u kunt lenen, huren of kopen.

Bron: Bunnink.nl 19 december 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *