Boon-begint-horecaplatform-tenders – Aanbestedingsnieuws

Boon-begint-horecaplatform-tenders


Aanbestedingsjurist Ireen Boon van  Trias Politica Advies lanceerde onlangs een horecaplatform voor aanbestedingen. Op het platform verschijnen specifiek tenders voor de horeca. Volgens Boon hikken bedrijven tegen aanbestedingen, omdat die te veel tijd en energie vragen.

Het doel is om voor kleinere ondernemers mogelijk te maken om de overheid als klant te hebben. TenderXL beoogt ook toekomstige tenders te laten zien. Deze opdrachten zijn nog  niet in de aanbestedingsfase. “U kunt er dus nog invloed op uitoefenen.”

Vooralsnog laat het tenderplatform een inloop van de informatie van TenderNed zien en zit daar ook informatie op van aanbestedingen voor brandstof of een raamovereenkomst bomen en heesters. Dat mag de pret niet drukken. “Daarnaast hebben wij een uniek aanbod toekomstige tenders . Deze opdrachten zijn nog niet in de aanbestedingsfase. U kunt er dus nog invloed op uitoefenen”, stelt TenderXL optimistisch.

TenderXL heeft als uitgangspunt dat overheidsopdrachten altijd in een context ontstaan. Wie die context kent, weet eerder wat er speelt en kan daar invloed op uitoefenen. Wie die context kent, heeft meer tijd om zich voor te bereiden. Wie die context kent, heeft bovendien meer zicht op de vraag achter de vraag en de terminologie die de overheid gebruikt. Daarom vind je in TenderXL veel informatie over de context van aanbestedingen. We hebben duizenden beleidsdocumenten waarin je de vraag achter de vraag vindt. Dat levert trefzekere offertes op in de taal van overheid. TenderXL is gebouwd om alle vormen van zaken doen met de overheid makkelijker en toegankelijker te maken. Kom je er toch niet uit? Dan helpen wij je graag via onze online chat. De overheid als klant? Voortaan lukt het wél.

 

 

Zie ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *