Aanschaf technische preventiemaatregelen Den Haag – Aanbestedingsnieuws

Aanschaf technische preventiemaatregelen Den Haag

Foto: Pexels.com

De gemeente Den Haag heeft een aanbesteding geplaatst voor de aanschaf van preventiemaatregelen. Binnen bepaalde Haagse wijken ( Schilderswijk, Transvaal, Moerwijk, Stationsbuurt, Dreven en Gaarden en Parkbuurt Oosteinde) is het risico op woninginbraken, overval en straatroven groter ten opzichte van andere wijken. Om een bijdrage te leveren aan het creëren van een veiliger woonklimaat zal de gemeente Den Haag een Europese aanbestedingsprocedure doorlopen met als doel één marktpartij te contracteren voor de aanschaf van technische preventiemaatregelen producten ter voorkoming en/of vermindering van woninginbraken, overvallen en straatroven in deze wijken.

Op basis van het historisch verleden kan Den Haag aangeven dat er voor ca. 100K ex btw per jaar is afgenomen. De verwachting is dat dit voor de toekomst ook een reële inschatting is, hier kunnen echter geen garanties voor afgegeven worden. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld voordeurgarnituren met kerntrekbeveiliging, Insteeksloten inclusief omlegbaar dagschot en nacht schot inclusief, Cilindersloten, pensloten en dergelijke.

De doelstellingen van deze aanbesteding zijn het afsluiten van een raamovereenkomst voor de aanschaf van producten en diensten voor
het reduceren van woninginbraken, overvallen en straatroven met ingang van 1 januari 2020 met één leverancier, alsmede het creëren van een veiligere woonomgeving in risico wijken in Den Haag.

Bron: Tenderned 8 september 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/174507

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *