Aanschaf beeldmateriaal Drechtsteden – Aanbestedingsnieuws
KlussenKlussen

Aanschaf beeldmateriaal Drechtsteden

De brug met vele namen tussen Dordrecht en Zwijndrecht.
Foto: https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat

Deze  Europese openbare aanbesteding heeft als doel om een raamovereenkomst te sluiten met één marktpartij per perceel voor het leveren van beeldmateriaal. De af te sluiten ramovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar, met een optie
van twee maal een verlenging van één jaar. Door middel van de overeenkomst worden de wederzijdse rechten en verplichtingen éénmalig voor de duur van het contract vastgelegd. De overeenkomst treedt in werking op het moment van ondertekening tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. 
De verwachte ingangsdatum is 1 januari 2022 voor zowel perceel 1 als 2. De uitgaven voor panorama foto’s en digitale foto’s overstijgen het Europese drempelbedrag waardoor uit oogpunt van rechtmatigheid een aanbesteding voor de aanschaf van beeldmateriaal is vereist. De historische uitgaven bedragen ca.:
Perceel 1: Panorama foto’s inclusief raadpleegapplicatie; 85.000 euro ex btw per jaar (evt.
aangevuld met LiDAR data)
Perceel 2: Digitale foto’s bestaande uit:

  • Obliekfoto’s inclusief raadpleegapplicatie; ca. 25.000,- euro ex btw per jaar (evt. aangevuld met LiDAR data, gelijktijdig opgenomen)
  • Luchtfoto’s; ca. 30.000,- euro ex btw per jaar

De maximale opdrachtwaarde van de raamovereenkomst bedraagt €1.200.000,- ex. btw voor de gehele looptijd. Aan deze cijfers kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere deelnemer ( Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid) zal zelfstandig een nadere overeenkomst afsluiten waarin details m.b.t. project, opdracht en werkzaamheden etc. zijn vermeld. Dit houdt in dat jaarlijks door opdrachtnemer een nadere overeenkomst wordt opgesteld, afhankelijk van afname van de betreffende gemeente,
waarin de betreffende specificaties en prijs worden opgenomen.
Er zal uiteindelijk worden gegund aan de inschrijver die de economisch meest voordelige inschrijving heeft ingediend.

Bron: Tenderned woensdag 18 augustus 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/236013

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *