Aanbesteding: brugbediening Aanloophaven Huizen – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding: brugbediening Aanloophaven Huizen

Foto: Gemeente Huizen

De gemeente Huizen is van plan het bedienen van de brug over de Aanloophaven voor 2019 aan te besteden. Wij nodigen geschikte partijen uit om zich hiervoor aan te melden.

Aan het begin van de Aanloophaven ligt een ophaalbrug die moet worden bediend. De brug moet van 1 april tot en met 31 oktober dagelijks, van ’s ochtends tot ’s avonds worden bediend. Na melding van de schippers verwachten we dat de brug binnen vijf minuten wordt bediend. De brugwachters zijn de gastheren en gastdames. Zij heten de schippers van harte welkom, hebben oog voor de veiligheid van boten en hun bemanning, fietsers en voetgangers. Partijen moeten zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn afdoende verzekerd en hebben aantoonbare ervaring om zo’n brug veilig te bedienen.

Geschikte partijen om deze brugbediening goed te kunnen uitvoeren, kunnen zich aanmelden door een gemotiveerde aanmelding te sturen naar:

Gemeente Huizen, t.a.v. de heer H. Loman, Postbus 5, 1270 AA Huizen. Per e-mail kan ook via h.loman@huizen.nl.

Uw aanmelding dient uiterlijk vrijdag 18 januari 2019 in het bezit van de gemeente te zijn. Gemeente Huizen zal maximaal drie partijen selecteren. Passende aanmeldingen krijgen van Huizen het verzoek voor het doen van een offerte. De offerte moet medio februari in Huizens bezit zijn, zodat men eind februari de opdracht kan verstrekken.

Bron: Gemeente Huizen, 19 december 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *