Onderhandse procedure kan volledig via TenderNed – Aanbestedingsnieuws

Onderhandse procedure kan volledig via TenderNed

Niet alle aanbestedende diensten weten dat een onderhandse procedure volledig via TenderNed kan worden uitgevoerd. TenderNed herinnert de overheden eraan dat het ook daarvoor geschikt is, en dat een onderhandse aanbesteding de meestgebruikte procedure is.

Zoetermeer maakt gebruik van TenderNed voor onderhandse aanbestedingen. Mario van den Berg is senior inkoopmedewerker bij de gemeente Zoetermeer. ‘Onderhands aanbesteden via de applicatie van TenderNed biedt verschillende voordelen. Allereerst ben ik zeer te spreken over de kluissluiting. Die functionaliteit zorgt ervoor dat een deadline ook echt een deadline is. Daarnaast heeft de applicatie een koppeling met de MVI-zelfevaluatietool. We moeten alle MVI-criteria (criteria voor maatschappelijk verantwoord inkopen) bijhouden en de TenderNed-applicatie vult het grootste deel van de gegevens daar automatisch in. Het scheelt enorm dat ik de informatie niet dubbel hoef in te vullen. Erg efficiënt!

https://www.tenderned.nl/cms/nl/nieuws/voordelen-onderhands-aanbesteden-tenderned

En een andere fijne bijkomstigheid is dat ik al mijn teamleden kan koppelen via TenderNed. Zij worden dan ook automatisch op de hoogte gebracht als er nieuwe informatie is over een aanbesteding. Dat is veel sneller en makkelijker dan dat ze de informatie pas ontvangen wanneer ik de e-mail doorstuur.’

Bron: Tenderned, 12 oktober 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *