Multifunctionele printers Panta Rhei – Aanbestedingsnieuws

Multifunctionele printers Panta Rhei

Foto: VNG Realisatie

Panta Rhei omvat zeventien scholen voor primair onderwijs in de gemeente Leidschendam-Voorburg (12), Voorschoten (3), Oegstgeest (1) en Den Haag (1). De scholen hebben een Rooms-katholieke (r.-k), algemeen bijzonder of openbare identiteit. De aanleiding van deze inkoop is het expireren van de huidige overeenkomst, specifiek op 31 januari 2024. Stichting Panta Rhei wenst een nieuwe overeenkomst af te sluiten voor de aanschaf, cloudapplicatie, onderhoud en verbruik van multifunctionele printers voor haar scholen en bestuursbureau.

Op dit moment heeft Stichting Panta Rhei op de zeventien locaties en een bestuurskantoor de beschikking over één of meerdere multifunctionele printers. Alle apparaten zijn gekoppeld aan een Microsoft 365 omgeving of middels een tussenoplossing geschikt gemaakt voor printen. De apparatuur is momenteel gehuurd en wordt verwijderd bij het expireren van het contract.

Het doel van deze aanbesteding is om een overeenkomst te sluiten met één opdrachtnemer voor de levering van multifunctionele printers, bijbehorende software, service en onderhoud zodat de behoefte aan printen, kopiëren en scannen van de aanbestedende dienst optimaal kan worden ingevuld. De anbestedende dienst wenst dit doel te realiseren door middel van een aanbesteding voor de levering van multifunctionele printers en levering van software en supplies volgens een openbare procedure. De omvang van de aanbestede opdracht is circa negenendertig stuks (type 1 en type 2) nieuw te leveren
multifunctionele printers verdeeld over negentien verschillende locaties. Jaarlijks worden er door alle locatie/scholen inclusief het bestuursbureau van Stichting Panta Rhei ongeveer 3.245.000 zwart/wit afdrukken en 1.604.000 kleurafdrukken gemaakt op de verschillende typen multifunctionele printers. Gunning van de opdracht vindt plaats op basis van het gunningscriterium de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned woensdag 16 augustus 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/307308

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 17 augustus 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *