Marktconsultatie brandweeronderscheidingen – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie brandweeronderscheidingen

Foto: © Brandweer Nederland

Zoals te verwachten is het aanbod van tenders op dinsdag minimaal. Twee verzekeringen, twee aanbestedingen, waarvan één gegund ooit en een afgesloten marktconsultatie. Gelukkig hebben wij minder verstand van verzekeringen.  Redenen genoeg om te kijken wat er sinds vrijdag aan consultaties is bijgekomen. Afgelopen zondag heeft het Instituut voor fysieke veiligheid (IFV) een marktconsultatie gepubliceerd voorafgaande aan een aanbesteding van brandweeronderscheidingen. Zij zegt:

Brandweermensen zetten zich vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week met hart en ziel in voor de samenleving. Dat geldt voor zowel vrijwilligers als beroeps, koude en warme functies. Als blijk van waardering en erkenning verstrekt Brandweer Nederland verschillende onderscheidingen. Sinds 2020 wordt de levering van de brandweeronderscheidingen van Brandweer Nederland verzorgd door het Facilitair Dienstencentrum (FDC) van het IFV in Zoetermeer. Zij verzorgen reeds de uniformen kazernekleding voor de brandweer en de andere operationele diensten van Nederland. Ook de kruizen voor bijzondere verdiensten kunnen aangevraagd worden via het kledingteam van het FDC. Om vanaf 2022 in deze doorlopende behoefte te kunnen voorzien, zal het IFV een aanbesteding op gaan starten, met als doel om een overeenkomst voor meerdere jaren te sluiten. Het doel van deze marktconsultatie is:
Inzicht te verkrijgen in de samenstelling van de huidige markt, zoals producenten en leveranciers;
Inzicht te verkrijgen in de trends, ontwikkelingen, (technische) mogelijkheden en producten op de markt bij leveranciers;
Inzicht te verkrijgen in verkrijgbare materialen, et cetera ;
Met de markt te kunnen spiegelen over kansen en mogelijkheden;
Het kunnen bepalen van een aanbestedingsstrategie, mogelijke nadere planningen en objectieve gunningscriteria.

Deelname aan de marktconsultatie kan tot en met 5 november 2021. Na deze datum worden de deelnames (schriftelijke beantwoording) gecontroleerd en binnen het projectteam besproken. Indien noodzakelijk zal IVF u uitnodigen voor een toelichting of verduidelijking op de door u gegeven antwoorden. Hierover krijgt u te zijner tijd een bericht.

Bron: Tenderned zondag 10 oktober 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/240654

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *