Levering cateringproducten aan bedrijfsrestaurant gemeente Den Helder – Aanbestedingsnieuws

Levering cateringproducten aan bedrijfsrestaurant gemeente Den Helder

De aanbestedende dienst, de gemeente Den Helder  is van plan om met één opdrachtnemer een raamovereenkomst aan te gaan voor het leveren van cateringproducten ten behoeve van het bedrijfsrestaurant in Gebouw 66 (Willemsoord) van de gemeente Den Helder. Er is daartoe een assortimentslijst samengesteld die een groot aantal artikelen/producten omvat die de aanbestedende dienst momenteel inkoopt. De opdrachtnemer is daarnaast ook in staat om naast deze lijst van artikelen/producten andere gangbare artikelen/producten te leveren die in een bedrijfsrestaurant worden gebruikt. Gedurende de looptijd van de raamovereenkomst is het mogelijk dat nieuwe artikelen/producten worden ingekocht en andere artikelen die nu op de assortimentslijst staan, komen te vervallen. Bij  de aanbestedingsdocumenten is een Programma van Eisen (PvE) opgenomen.

De Aanbestedende dienst heeft een bedrijfsrestaurant dat zij volledig in eigen beheer runt. Team Facilitair beheert dit bedrijfsrestaurant. Deze restauratieve voorziening is bedoeld voor alleen het personeel van de gemeente Den Helder en haar eventuele gasten. De vijf medewerkers van de catering maken dagelijks lunches voor vergaderingen (voor ca. 40 personen) en ongeveer 100 medewerkers van de gemeente Den Helder maken dagelijks gebruik van het bedrijfsrestaurant om te lunchen. Daarnaast verzorgt zij ook de dranken/consumptiegoederen bij vergaderingen van onder meer de gemeenteraad en diverse commissies. De inkoop van producten wordt door de catering van team Facilitair van de gemeente Den Helder zelf gedaan. De te leveren producten dienen kwalitatief goed te zijn en de logistieke service dient optimaal te zijn. Om de continuïteit van de catering te waarborgen en vanwege de beperkte koelingsruimte in de keuken van het bedrijfsrestaurant is het noodzakelijk dat er elke werkdag (maandag t/m vrijdag) geleverd wordt en dat het bestelde daadwerkelijk geleverd wordt. De levering dient plaats te vinden tussen 7:30-8:30 uur. De leveringen dienen franco aan huis geleverd te worden.

De opdracht omvat de levering van o.a. (niet bindend en niet uitputtend):

 Vleesproducten: Waaronder vleesproducten (vers en diepvries), vleessnacks, vleeswaren. 

Visproducten: Waaronder vis (gerookt), schaal- en schelpdieren. 

Groenten: Waaronder verse groenten (gesneden), salades, slasoorten 

Zuivel: Waaronder eieren, kaas/smeerkaas (binnenlands en buitenlands), room, melk en karnemelk, yoghurt, kwark en boter. 

Kruidenierswaren: Waaronder sauzen, soepen, snoepwaren, specerijen en kruiden, tafelzuren, deegwaren,  zoet beleg, oliën en vetten.

 Drank: Waaronder bier, frisdrank, vruchtensappen, chocomel, mineraalwater.

 Broodproducten: Waaronder afbakbrood, crackers, koek

 Fruit:: Waaronder hard fruit en zacht fruit, exotisch fruit.

 

De Aanbestedende dienst heeft ervoor gekozen de opdracht aan te besteden door middel van een  Europese openbare aanbestedingsprocedure. De af te sluiten raamovereenkomst  heeft een looptijd van twee jaar die eenzijdig door de aanbestedende dienst maximaal tweemaal met één optiejaar kan worden verlengd. De ingangsdatum van de raamovereenkomst is 1 april 2024.

Bron: Tenderned vrijdag 6 oktober 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/312465

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 9 oktober 2023

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *