Inspecties civiele kunstwerken Utrecht – Aanbestedingsnieuws

Inspecties civiele kunstwerken Utrecht

Foto: Google Streetview

De gemeente Utrecht wil een raamovereenkomst afsluiten voor het inspecteren van civiele kunstwerken in de gemeente Utrecht. Een en ander met het doel inzicht te verkrijgen in de technische staat van de civiele kunstwerken in Utrecht, is de
gemeente van plan een partij te contracteren die voor de gemeente inspectie- en adviesdiensten zal verrichten. Met deze inspecties en adviezen beoogt de gemeente het benodigde beheer en onderhoud adequaat te kunnen prioriteren. Alle inspecties dienen te geschieden volgens een door de gemeente voorgeschreven inspectiemethode en zullen worden gedocumenteerd in het beheersysteem van de gemeente.

Op het moment van aanbesteding is Obsurv het aangewende beheersysteem van de gemeente. Parallel aan voorliggende aanbesteding doorloopt gemeente een aanbesteding voor een nieuw beheersysteem. De verwachting is dat de start van de met deze aanbesteding af te sluiten overeenkomst rond de tijd van implementatie van het nieuwe beheersysteem zal plaatsvinden.
Het areaal van gemeente bestaat uit ongeveer vierduizend civiele kunstwerken van verschillende bouwjaren, verschillende materialen en ontworpen op basis van verschillende constructieve uitgangspunten en/of randvoorwaarden. De civiele kunstwerken in het areaal betreffen met name bruggen en viaducten, onderdoorgangen, kerende constructies, geluidsschermen en trappen.

De gemeente verwacht over de gehele looptijd (maximaal vier jaar) van de raamovereenkomst inspectiediensten te laten uitvoeren met een verwachte totale waarde van €2.000.000, -. Voor deze opdracht volgt de gemeente de Europese openbare procedure. De gemeente wil de opdracht gunnen aan één inschrijver. De gemeente gunt de opdracht aan de inschrijver met de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned donderdag 10 augustus 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/307045

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 11 augustus 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *