Applicatie(s) sociaal domein gemeente Opmeer – Aanbestedingsnieuws

Applicatie(s) sociaal domein gemeente Opmeer

Illustratie: pixabay.com

Gemeente Koggenland en Opmeer werken samen in deze aanbesteding maar sluiten uiteindelijk afzonderlijk
overeenkomsten. Alle in deze aanbesteden genoemde vereisten/wensen gelden voor beide gemeenten tenzij anders vermeld. De gemeente Opmeer zal optreden als aanbestedende dienst. Gemeenten Koggenland en Opmeer zijn van plan een opdracht te verstrekken voor de (her-)verwerving van haar applicatie(s) voor het sociaal domein. Gemeenten Koggenland en Opmeer wensen, vanwege het verlopen van het huidige contract met PinkRoccade Local Government voor het gebruik van Civision Samenlevingszaken, iSamenleving en aanverwanten, een zo integraal mogelijke ICT-oplossing voor het Sociaal Domein.

De ICT-oplossing wordt geleverd in SaaS-vorm met de concrete voorwaarde dat de ICT-oplossing aldus vanuit de door de leverancier aangeboden / aangewezen locatie(s) remote en webbased voor het gebruik beschikbaar wordt gesteld. Eveneens wordt het technisch beheer ten aanzien van deze ICT-oplossing door de leverancier in de service inbegrepen en meegeleverd. Het functioneel beheer van de ICT-oplossing geschiedt door Gemeenten Koggenland en Opmeer zelf. De ICT-oplossing bestaat bij voorkeur uit één systeem dat tevens mag bestaan uit een samenhangende combinatie van producten en diensten, maar één opdrachtnemer en één aanspreekpunt voor de gehele combinatie gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst dient te hebben.

De gemeenten Koggenland en Opmeer hebben het voornemen een overeenkomst af te sluiten met één opdrachtnemer
voor een gegarandeerde periode van vijf jaar. De overeenkomst gaat in op 19 januari 2024. De overeenkomst kan eenzijdig door gemeenten Koggenland en Opmeer viermaal optioneel worden verlengd voor de duur van twee jaar. De aanbestedende dienst volgt in deze aanbesteding de openbare procedure. De te hanteren gunningmethodiek is de beste prijs-kwaliteitsverhouding (BPKV).

Bron: Tenderned donderdag 28 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/311270

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 29 september 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *