Onderhoud golfbaan Hitland, Nieuwerkerk aan den IJssel – Aanbestedingsnieuws

Onderhoud golfbaan Hitland, Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto: pixabay.com

Golfbaan Hitland is een 18-holes golfbaan met een 9-holes par-3 baan, inclusief drivingrange en oefenfaciliteiten. De golfbaan van ca. 62 hectare is aangelegd in het recreatie- en natuurgebied Hitland van in totaal ca. 267 hectare . De eerste 9 holes zijn in 1995 aangelegd in de jaren erna zijn er nogmaals 9 holes en een volledige par-3 baan aan toegevoegd. Met deze aanbesteding wil Hitland het onderhoud van de golfbaan voor de komende vijf jaar aanbesteden.

Hitland heeft de leiding over het algemene beheer van de gehele golfbaan. Het onderhoud van de golfbaan, de oefenfaciliteiten en de overige gebieden worden de verantwoordelijkheid van de contractant. De natuurwaarden van de baan en het bijbehorende landschap zijn vanaf de aanleg belangrijke kernwaarden geweest voor de ontwikkeling van de baan. Het is de verantwoordelijkheid van de contractant om de benodigde informatie t.a.v. baanonderhoud bij te houden en te registreren. Er wordt door Hitland veel belang gehecht aan duurzaamheid en natuurwaarden. Dit laatste wordt belangrijk
gevonden voor een positief imago van de golf accommodatie binnen de gemeente Zuidplas en de gehele regio rond het recreatiegebied. De afgelopen jaren is het onderhoud uitgevoerd door derden. Deze overeenkomst loopt eind 2023 af en kan niet meer verlengd worden.

Hitland wenst voor de komende vijf jaar een nieuwe overeenkomst af te sluiten met bedrijf dat gespecialiseerd is in golfonderhoud. Na afloop van de initiële looptijd van vijf jaar heeft het recreatieschap de optie om de overeenkomst éénmalig met vijf jaar te verlengen. De aanbestedingsprocedure betreft de Europese niet-openbare procedure. De aanbesteder gunt deze opdracht op grond van de naar het oordeel van de aanbesteder economisch meest voordelige inschrijving. De aanbesteder stelt de economisch meest voordelige inschrijving vast op basis van: de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned dinsdag 3 oktober 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/311880

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 4 oktober 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *