BHV opleidingen en trainingen Hogeschool Utrecht – Aanbestedingsnieuws

BHV opleidingen en trainingen Hogeschool Utrecht

De huidige overeenkomst voor BHV opleidingen en trainingen bij de Hogeschool Utrecht (HU) loopt van rechtswege af. Hogeschool
Utrecht is wederom op zoek naar een opdrachtnemer welke Hogeschool Utrecht kan voorzien in al haar BHV opleidingen, trainingen en herhalingen. De BHV organisatie van Hogeschool Utrecht bestaat uit ongeveer 200 medewerkers/studenten en deze zijn verdeeld over meerdere locaties.
Hogeschool Utrecht is een onderwijsinstelling gevestigd op acht locaties met ongeveer 3.500 medewerkers en ongeveer 37.000 studenten.

Het doel van deze openbare aanbesteding is te komen tot een raamovereenkomst met één opdrachtnemer voor de levering van BHV opleidingen en trainingen aan Hogeschool Utrecht. De opdracht wordt gegund aan de inschrijver die de inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft ingediend. De driedaagse werkweek en BPKV hoe schrijf je dat uit?
Door middel van deze aanbesteding wenst Hogeschool Utrecht de volgende resultaten te behalen:
• Het contracteren van een leverancier die de HU kan voorzien in het opleiden en trainen conform juiste normeringen en die borgt dat de continuïteit en kwaliteit wordt geleverd zoals door de HU geëist;
• een leverancier die de HU ontzorgt in de administratieve werkzaamheden rondom het aanmelden, inschrijven en certificaten van de opleidingen en trainingen.
De af te sluiten raamovereenkomst kent een contractperiode van twee jaar, vanaf 1 januari 2022 (onder voorbehoud), met voor Hogeschool Utrecht een optie tot twee maal een verlenging met maximaal twaalf maanden.

Inschrijver biedt minimaal de volgende opleidingen aan:
• Hoofd/coördinator BHV (operationeel) (opleiding + herhaling)
• BHV ploegleider (opleiding + herhaling)
• Basis BHV incl. LEH (opleiding + herhaling)
• EHBO (opleiding + herhaling)
• Plotter
• BHV gevaarlijke stoffen

De totale contractwaarde op basis van vier jaar bedraagt €320.000,- exclusief btw. Aan deze indicatie kunnen door inschrijvers geen rechten ontleend worden.

De volgende diensten maken geen onderdeel uit van deze opdracht:
· Het leveren en controleren van BHV gerelateerde materialen, uitgezonderd opleidingsmateriaal.
· Het onderhouden en leveren van blusmiddelen.
· Het leveren en beheren van ontruimingsplattegronden.

Bron: Tenderned dinsdag 12 oktober 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/240882

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *