Marktconsultatie publiekszaken applicatie gemeente Ede – Aanbestedingsnieuws

Marktconsultatie publiekszaken applicatie gemeente Ede

De gemeente Ede wil een SAAS-applicatie waardoor de gemeente technisch geheel wordt ontzorgd.  Dit heeft de volgende voordelen voor de gemeente Ede:
• Kostenverlaging personele kosten doordat technisch beheer is uitbesteed
• Kwaliteitsverbetering door schaalgrote en centrale beveiliging
• Kwetsbaarheid gereduceerd doordat er niet in technische kennis geïnvesteerd hoeft te worden.
De technische infrastructuur van de applicatie ontzorgt de gemeente door het gebruik van het Software-as-a-Service principe. De eisen en wensen aan deze applicatie zijn opgenomen in het marktconsultatiedocument.

De marktconsultatie bestaat uit een vragenlijst me zo’n veertien vragen. U wordt gevraagd de vragenlijst in te vullen. De gemeente behoudt zich het recht voor om één of meerdere partijen die de vragenlijst hebben ingevuld uit te nodigen voor een interview en/of een demonstratie van de applicatie.  We gaan voor de beantwoording van de vragen uit van een maximum van zes pagina’s tekst per deelnemende organisatie; dit is exclusief eventuele figuren, tabellen en bijlagen. Indien u niet op alle vragen kunt antwoorden is dat wat de gemeente betreft geen reden om niet deel te nemen. Geef s.v.p. duidelijk aan op welke vragen u welk antwoord geeft. U dient uw antwoorden op de vragenlijst in te dienen via de berichtenmodule van Tenderned. Ook voor vragen over het proces van de marktconsultatie kunt u via de berichtenmodule van Tenderned contact met de gemeente opnemen.

Bron: Tenderned maandag 25 september 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/311146

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 27 september 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *