Kort geding Floriade Aanbesteding AV-middelen – Aanbestedingsnieuws

Kort geding Floriade Aanbesteding AV-middelen

Almere Deze Week weet te melden dat 2 bedrijven een rechtszaak aanspannen tegen het resultaat van een aanbesteding voor audio/visuele middelen van de Floriade. De uitspraak gaat interessant worden voor liefhebbers van het functioneel specificeren.

De eisers stellen namelijk dat de aanbesteding “te vaag” was om een gerichte aanbesteding te doen. Dat stellen de Almeerse bedrijven Baljetgroep Events & Facility en TSR AV. Volgens hun bevoordeelt deze vaagheid de eerdere leverancier, een bedrijf uit Venlo.

We vonden de aanbesteding nog terug, die was uitgeschreven  als:

Foto: Pixabay.com

Het doen van leveringen en het verrichten van diensten, welke verbonden zijn aan licht-, geluid- en AV-techniek voor Culturele evenementen, Kunstprojecten, Conferenties en vergaderingen.

en meldt specifiek:

Ook Deelnemers aan Floriade Expo 2022 kunnen gebruik maken van deze overeenkomst. De definitieve omvang van het aantal vergaderruimte en congressen is nog niet bekend en de omvang kan dus nog toenemen.

De aanbesteding was uitgezet via Negometrix, om precies te zijn dat Negometrix 4, de overzetting van dat E-commerce hub. De stukken zijn niet meer opvraagbaar via de tenderplatforms.

Het kort geding staat op de rollijst voor 29 november.

https://portal.negometrix.com/index.cfm?action=sourcing:__requestform.subscribe&document=D2330ED5-02C2-E0DD-0763C0CE48BAD413

Zie ook:

https://www.almeredezeweek.nl/nieuws/algemeen/50589/baljetgroep-en-tsr-av-starten-kort-geding-tegen-floriade-bv

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/262506/almeerse-baljetgroep-en-tsr-av-stappen-naar-de-rechter-vanwege-aanbesteding-floriade

Zie eerder:

Defensie: 12kN voertuig past niet op vaartuig: door functioneel specificeren

Weekendspecial: Contract management veelzijdige waterglijbaan

2 thoughts on “Kort geding Floriade Aanbesteding AV-middelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *