Doelgroepenvervoer regio Midden-Brabant – Aanbestedingsnieuws

Doelgroepenvervoer regio Midden-Brabant

©ZAZ

Regiovervoer Midden-Brabant (RMB) is een initiatief van de Midden-Brabantse gemeenten en de provincie Noord-Brabant. Zij willen dat alle inwoners in de regio zich kunnen verplaatsen naar werk, school en andere activiteiten, om mee te doen in onze samenleving. Inwoners die hun vervoer niet zelf kunnen regelen, bieden zij met Regiovervoer Midden-Brabant ondersteuning: efficiënt vervoer op maat. De gemeenten en provincie organiseren dit vervoer in Midden-Brabant onder de vlag van Bravo (Brabant vervoert ons. In deze regio rijden al streek- en stadsbussen van Bravo. Regiovervoer Midden-Brabant sluit hierop aan. Zo kan iedereen in Midden-Brabant met Bravo gaan en staan waar hij wil.  De aanbestedende dienst is de gemeente Tilburg mede namens de partcipanten:
• Gemeente Dongen;
• Gemeente Gilze en Rijen;
• Gemeente Goirle
• Gemeente Hilvarenbeek;
• Gemeente Loon op Zand;
• Gemeente Oisterwijk;
• Gemeente Tilburg;
• Gemeente Waalwijk.
• Provincie Noord-Brabant.

Vanaf 2016 is het doelgroepen vervoer Regio Midden-Brabant in 3 inkoopronden aanbesteed en gecontracteerd. De huidige contracten hebben een looptijd tot en met 31 juli 2024.Op basis van adviezen uit de marktconsultatie, de uitgangspunten hieromtrent vanuit de aanbestedingswet en de nadrukkelijke wens om de juiste inschrijvers een reële kans te geven kiest
aanbesteder bewust voor een verdeling van de opdracht in twee percelen. In de praktijk betekent dit:
1. Perceel 1: Vraag afhankelijk vervoer, planning door regiecentrale;
2. Perceel 2: Routevervoer, planning door regiecentrale;
Het is voor u mogelijk om in te schrijven op één of beide percelen. Aanbesteder is van plan een raamovereenkomst te sluiten met de winnaars van de verschillende basepoint per perceel. Een (raam)overeenkomst met een van een initiële looptijd van zes jaar (1 augustus 2024 tot en met 31 juli 2030) met een optie tot verlenging met twee periodes van twee jaar.

Bron: Tenderned maandag 23 oktober 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/314282

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 24 oktober 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *