Control software applicatie Waddinxveen – Aanbestedingsnieuws

Control software applicatie Waddinxveen

De aanleiding voor deze aanbesteding van de gemeente Waddinxveen is dat zij een gebruikersvriendelijke Governance, Risk en Compliance (GRC) oplossing nodig hebben die  kan ondersteunen voor de thema’s: Financiële Rechtmatigheid, Privacy en Gegevensbescherming, Procesmanagement, Informatieveiligheid, Risicomanagement en Informatiearchitectuur.

Opdrachtgever heeft tot doel om een gebruikersvriendelijke integrale totaaloplossing aan te schaffen die kan ondersteunen bij het aantoonbaar ‘In Control’ zijn voor de verschillende thema’s. Met deze aanbesteding beoogt opdrachtgever een leverancier te contracteren voor de levering, implementatie en technisch beheer van een oplossing voor interne beheersing van de bedrijfsvoering op de al eerdergenoemde thema’s volgens het SaaS-principe met bijbehorende dienstverlening. Dit betekent dat de applicatie niet lokaal op de systemen van opdrachtgever draait maar extern op de servers bij de te contracteren leverancier.

Het huidige gereedschap voor de interne sturing en beheersing van de processen en domeinen binnen de bedrijfsvoering van de opdrachtgever is divers. Er zijn een grote hoeveelheid aan spreadsheets en (zelfgemaakte) deelsystemen. Elk hiervan draagt bij aan een los element van de WIC-cirkel. Alleen dragen ze niet bij aan de samenhang tussen de elementen uit deze WIC-cirkel.
De opdrachtgever streeft aantoonbaar ‘In Control’ te zijn. Eerst op het gebied van Financiële rechtmatigheid, Privacy en Gegevensbescherming. Vervolgens in control op de andere thema’s van de opdrachtgever.

De af te sluiten overeenkomst betreft de levering en implementatie van de gevraagde ICT oplossing en na acceptatie van de geleverde ICT oplossing aansluitend een service- en onderhoudsovereenkomst. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van vier jaar, met de optie om de overeenkomst viermaal te verlengen met een periode van één jaar. De ingangsdatum is 1 april 2024.

Bron: Tenderned zondag 19 november 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/317165

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 21 november 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *