Aanbesteding busvervoer Kalsbeek en Minkema College Woerden – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding busvervoer Kalsbeek en Minkema College Woerden

©ZAZ

In de huidige situatie maken zowel het Kalsbeek College als het Minkema College in de meeste gevallen gebruik van de diensten van Pouw Vervoer B.V. Het Kalsbeek College en het Minkema College hebben besloten om het uitvoeren van het busvervoer Europees aan te besteden. De nieuwe overeenkomst moet per 1 augustus 2024 ingaan. Met de inschrijver die een inschrijving heeft ingediend met de beste prijs-kwaliteitsverhouding wordt per school de overeenkomst gesloten. Met de inschrijver die als nummer twee in de rangorde is geëindigd, wordt per school de waakvlamovereenkomst gesloten.

De Opdracht betreft het uitvoeren van het busvervoer voor de locaties van het Kalsbeek College en het Minkema College. De inschrijver dient de opdracht uit te voeren conform het Programma van Eisen. Binnen de scope van deze opdracht vallen:
• Dagritten (binnen- en buitenland)
• Breng- en haalritten (binnen- en buitenland)
• Meerdaagse reizen (binnen– en buitenland)

De looptijd van de af te sluiten overeenkomst is per school vastgesteld op achtenveertig maanden.
Startdatum: 1 augustus 2024
Optiejaren: tweemaal één jaar
Optiejaren worden onder gelijkblijvende condities en voorwaarden (met uitzondering van de toegestane indexering zoals opgenomen in de overeenkomst) uitsluitend op initiatief van opdrachtgever geëffectueerd.

In de maanden augustus t/m oktober 2024 kunnen er nog ritten, die reeds geboekt zijn of gedurende het aanbestedingstraject geboekt worden, door de huidige vervoerder uitgevoerd worden. Deze periode wordt gezien als een overgangsfase. Vanaf november 2024 moeten alle ritten door de nieuwe vervoerder uitgevoerd worden. In de periode na gunning van de opdracht en voor ingangsdatum van de overeenkomst kunnen er al wel ritten geboekt worden bij de nieuwe ververvoerder voor de periode augustus t/m oktober 2024.

Bron: Tenderned donderdag 2 november 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/315283

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 3 november 2023

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *