TenderNed is down – Aanbestedingsnieuws

TenderNed is down

TenderNed iswas down, volgens ons eigen checken en andere meldingen op TenderNed de gehele Pinksteren. Wellicht is het dan ook vanwege de Pinksteren dat er ook geen melding van is gegeven, door TenderNed zelf. Als het niet kabinetsbeleid is dat op de feestdag niet gewerkt moet worden maar de uitstorting van de Heilige Geest over de apostelen gevierd , wat je met de Christenunie in Rutte3 niet kan uitsluiten, dan is dat te wijten aan een storing. Eerder deze week was TenderNed aangekondigd uit te lucht vanwege regulier onderhoud.

Zo gek zou dat pinkstercomplot niet zijn. Ook Tweede Pinksterdag wordt in Nederland nog steeds gevierd. Zo is er een fietstocht van Ootmarsum naar Varse van de paaskerels (Aanbestedingsnieuws haalt dit ook maar van wikipedia) en op de waddeneilanden wordt een jong meisje tot pinksterblom benoemd en met bloemen en pinktsterkroon versierd. Pinksteren is volgens sommigen een christelijke variatie op het joodse Wekenfeest, maar specifiek gericht op de uitstorting van de Heilige Geest na het overlijden van Christus. Daarnaast heeft het christelijke Pinksteren zijn uiteindelijke wortels in heidense meifeesten, waarbij de boeren de zegen van de goden over hun oogst probeerden af te roepen.

Aanbestedingsnieuws heeft nog even gecontroleerd maar ook na middernacht was het aankondigingenplatform van TenderNed niet bereikbaar. Maar Gij zult kracht ontvangen van de heilige geest die over u komt, om mijn getuigen te zijn.” (Hand. 1, 8)

©imgflip2019

Gelukkig heeft Aanbestedingsnieuws een leuke meme om Tenderned een beetje op te vrolijken.

Het heeft gewerkt. De storing is om 7:49 verholpen en TenderNed meldt nu:

Dit weekend heeft TenderNed te kampen gehad met een storing. De storing is vanochtend om 07:49 opgelost. Aanbestedende diensten met een kluissluiting ten tijde van de storing bieden we de gelegenheid om de uiterlijke termijn tot inschrijven te verlengen. Excuses  voor het ongemak

 

 

 

 

 

 

1 thought on “TenderNed is down

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *