Smet group Dessel met 3 contracten halve jaaromzet binnen – Aanbestedingsnieuws

Smet group Dessel met 3 contracten halve jaaromzet binnen

Foto: Smet Group

De Smet Group uit het Belgische Dessel heeft 3 contracten binnengehaald die samen goed zijn voor meer dan de helft van een normale jaaromzet. het zijn grote bestellingen voor dit al 120 jaar actieve bedrijf . De boorspecialist won een aanbesteding van het Antwerpse havenbedrijf voor het Vierde Havendok. Er dienen verstevigingen, funderingen en baggerwerken te gebeuren om de kademuur stabieler te maken en te verdiepen. de Smet Group zal een vernieuwende boor- en funderingstechniek toepassen in Antwerpen.

Ook was de Smet Group de best biedende in de aanbesteding van een nieuw Wolkbreuk-project in Kopenhagen. De Smet Group zal er ondergrondse bouwputten uitvoeren, samen met een bergingsriool om hevige regenbuien op te vangen als gevolg van de klimaatverandering. De prijs was voor 50% bepalend. Het aanleveren van een technische oplossing met bijhorende methodebeschrijving en risicoanalyse was mede bepalend. Daar Smet Group in het verleden al 2 belangrijke projecten heeft uitgevoerd in Kopenhagen, kon er heel doelgericht uit de opgedane ervaringen worden geput.

In Genève wint Smet Group een groot tunnelling-contract voor de boring van rioleringen en collectoren. De Smet Group ziet in deze opdrachten en kans om zowel in Antwerpen als Kopenhagen en Genève te tonen hoe Kempenaren als de beste kunnen boren, tunnellen en funderen.

Bron: Madeinkempen.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *