Leasefietsen van kantoor naar kantoor Belastingdienst – Aanbestedingsnieuws

Leasefietsen van kantoor naar kantoor Belastingdienst

Afbeelding: Pixabay.com

De aanbestedende dienst is de Belastingdienst. De Belastingdienst handelt uit naam van de deelnemende organisaties. Die deelnemende organisaties zijn de Belastingdienst (BD), Rijkswaterstaat (RWS) en Rijksvastgoedbedrijf (RVB). 

Op veel van de locaties van de opdrachtgever zijn dienstfietsen aanwezig. Deze kunnen via een facilitair portaal gereserveerd worden om een dienstreis mee te maken naar een bestemming die per fiets bereikbaar is. Bij de Belastingdienst en Rijkswaterstaat wordt de sleutel (en bij Rijkswaterstaat de accu) bij de receptie afgehaald door de medewerker. Het gebruik van de dienstfiets is goedkoop, duurzaam en bevordert de gezondheid van de medewerkers. De dienstfietsen zijn binnen het huidige interne beleid van de deelnemende organisaties niet bestemd voor woon-werk verkeer. De opdrachtgever wenst dienstfietsen in te kunnen zetten voor dienstreizen (bijv. van kantoor naar kantoor gebruik). De fietsen worden zowel in de stedelijke als landelijke omgeving gebruikt op verharde wegen voor dienstreizen tot ongeveer 30km. De fietsen worden bij de
deelnemende organisaties zelf in een overdekte fietsenstallingen gestald, bij de bezoeklocaties kan dit verschillen.

De opdracht omvat het leasen en de daarbij behorende dienstverlening van dienstfietsen voor zakelijk gebruik ten behoeve van de deelnemende organisaties Bijbehorende dienstverlening betreft het onderhoud, reparaties en pech onderweg service. Daarnaast, vallen onder deze opdracht: het gebruiksklaar leveren van de elektrische leasefietsen op locatie, periodieke rapportages, verzekering van de elektrische leasefietsen en helpdesk service. Bovenstaande opsomming is niet limitatief. De
elektrische leasefietsen en de bijbehorende dienstverlening zijn producten waar het gebruiksgemak en de ervaring met de dienstverlening een grote rol spelen. Hiermee dient extra rekening te worden gehouden, om deze reden is beleving dan ook een belangrijk uitgangspunt van de opdrachtgever. Daarnaast is duurzaamheid een ander belangrijk uitgangspunt.

Het doel van de aanbesteding is het sluiten van een raamovereenkomst met één leverancier voor een periode van drie jaar met een optie tot verlenging met één jaar. De intentie is om de raamovereenkomst op 09-09-2021 van kracht te laten worden. De opdracht heeft een geraamde waarde van €918.422,- exclusief BTW, gebaseerd op de huidige behoefte van het leasen van 346 elektrische dienstfietsen. 

Bron: Tenderned 29 april 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/226526

1 thought on “Leasefietsen van kantoor naar kantoor Belastingdienst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *