Heraanbesteding leasefietsen van kantoor naar kantoor Belastingdienst – Aanbestedingsnieuws

Heraanbesteding leasefietsen van kantoor naar kantoor Belastingdienst

Afbeelding: Pixabay.com

Het artikel over de oorspronkelijke aanbesteding vindt u hier: Leasefietsen van kantoor naar kantoor Belastingdienst Deze aanbesteding was van 39 april jongstleden. De reden van stopzetting van de eerdere procedure is ons niet bekend. In deze nieuwe aanbesteding zitten een aantal wijzigingen waaronder het geraamde totaalbedrag van de overeenkomst.

Door het beschikbaar stellen van voldoende kwalitatieve elektrische dienstfietsen wensen de deelnemende organisaties ( Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf en de Belastingdienst) een bijdrage te leveren aan duurzaam reizen en vitaliteit van de gebruiker. De elektrische lease dienstfietsen dienen breed inzetbaar te zijn, geschikt voor minimaal 95% van de medewerkerspopulatie en te allen tijde in een goede staat van onderhoud te verkeren. De opdracht betreft een raamovereenkomst welke voorziet in de behoefte van de deelnemende organisaties om dienstfietsen te leasen inclusief onderhoud, reparatie en pech onderweg service. Tevens wil de aanbestedende dienst doelstellingen behalen op het gebied van Social Return en circulariteit.

De opdracht heeft een geraamde waarde van €1.184.000,- exclusief BTW, gebaseerd op de huidig bekende behoefte van het leasen van tussen de 328 en 346 elektrische dienstfietsen voor drie jaar plus één optie jaar. De maximale waarde van de opdracht is berekend over de maximale duur van de raamovereenkomst inclusief de opties tot verlenging en bedraagt € 1.350.000,- exclusief BTW.  ( het verschil tussen deze twee bedragen is AN niet duidelijk. De opdracht wordt gegund aan de inschrijver die voldoet aan alle gestelde eisen en de inschrijving heeft ingediend met de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs–kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zaterdag 7 augustus 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/235559

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *