Herbestemming GEA-Grasso bijgebouwen ‘s-Hertogenbosch – Aanbestedingsnieuws

Herbestemming GEA-Grasso bijgebouwen ‘s-Hertogenbosch

Foto:© Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Het betreft hier een heraanbesteding i.v.m. het voortijdig beëindigen van de vorige procedure. Deze procedure is beëindigd omdat er slechts twee aanmeldingen waren.  Aanbestedingsnieuws heeft al eerder gepubliceerd over deze aanbesteding, zie hiervoor Herbestemming GEA-Grasso bijgebouwen ‘s-Hertogenbosch.

Wij beperken ons ditmaal tot het vermelden van de datum van de schouw.

De aanbestedende dienst stelt geïnteresseerden in de gelegenheid om, met maximaal twee personen, de locatie te schouwen.
Inschrijver dient zich hiervoor uiterlijk woensdag 23 maart aan te melden via de berichtenmodule op TenderNed. Bij uw aanmelding voor de schouw vermeldt u in elk geval de volgende gegevens:
– uw bedrijfsnaam;
– het aantal personen en de namen;
– het perceel dat inschrijver wilt schouwen.
Via TenderNed wordt de inschrijver vervolgens op de hoogte gesteld van de datum en tijd van de schouw, deze zal op vrijdag 25 maart 2022 plaatsvinden. Vragen mogen tijdens de schouw niet worden gesteld, maar moeten schriftelijk aan de aanbestedende dienst kenbaar worden gemaakt.

Voor de verdere beschrijving van de aanbesteding verwijzen wij graag naar bovenstaande link, maar let op! Er zijn vragen gesteld in de vorige procedure, de antwoorden op deze vragen kunnen zijn verwerkt in de nieuwe aanbestedingsdocumenten.

Bron: Tenderned woensdag 9 maart 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/255394

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *