Heraanbesteding revitalisering audiovisuele middelen raadzaal Ede – Aanbestedingsnieuws

Heraanbesteding revitalisering audiovisuele middelen raadzaal Ede

Foto: pixabay.com

Door onvolkomenheden in de aanbestedingsstukken kon de opdracht niet op rechtmatige wijze gegund worden. Zie ook ons artikel Revitalisering audiovisuele middelen gemeente Ede. De opdracht zou heraanbesteed worden en deze heraanbesteding ligt nu voor. De opdracht in deze heraanbesteding omvat het leveren en werkend installeren van, en het verlenen van service voor, audiovisuele uitrusting. Opdrachtgever wil met minimale overlast voor gebruikers de raadzalen voorzien van nieuwe
apparatuur en staat daarbij open voor creatieve oplossingen van inschrijvers voor het beperken van overlast en kortste doorlooptijd.

Opdrachtgever is op zoek naar een AV-leverancier/system integrator die ervaring heeft met het installeren van en service verlenen t.b.v. audiovisuele systemen voor de grote en de kleine raadzaal. De volgende audiovisuele apparatuur zal o.a. onderdeel zijn van deze aanbesteding:
• Een nieuw discussie systeem voor beide zalen;
• Een camerasysteem inclusief geautomatiseerde cameraregie voor beide zalen;
• Een vergadermanagementsysteem voor beide zalen;
• Een gedeeltelijk nieuw luidsprekersysteem voor beide zalen;
• Nieuwe audio DSP’s voor beide zalen;
• Digitale signaal distributie en matrix functionaliteit;
• Een AV-control systeem;
• Projector voor grote raadzaal
• SLA overeenkomst

Van de inschrijvers wordt verwacht/verlangd dat zij zich in kennis stellen van de lokale situatie/werkterrein van de opdracht.
Bezichtiging van de locaties(s) / het werkgebied vindt onder begeleiding van de opdrachtgever plaats en zal worden gehouden op 7 juli 2022. U mag hieraan met maximaal twee personen deelnemen. U dient uiterlijk twee werkdagen voor de schouw
kenbaar te maken dat u deel wilt nemen aan deze schouw door een bericht te plaatsen op Tenderned. Gebruik hiervoor in het onderwerp de tekst “verzoek tot nadere schouw”. Vermeld in het bericht de namen van de personen die aanwezig zullen zijn bij de schouw en tevens de naam, het emailadres en het telefoonnummer van de contactpersoon. Na sluiting van bovenstaande termijn ontvangen de aangemelde gegadigden een uitnodiging voor deelname, met de (start)locatie, via Tenderned.
Buiten deze georganiseerde schouw om is het niet toegestaan de locatie(s) op eigen gelegenheid te bezichtigen.
Alleen vragen die tijdens de schouw op schrift worden gesteld worden opgenomen in een nota van inlichtingen. (hiervoor worden formulieren ter plaatse verstrekt). Alle verdere vragen dienen schriftelijk te worden ingediend. Mondelinge antwoorden, toezeggingen of nadere toelichtingen door of namens de opdrachtgever, tijdens deze aanbestedingsperiode en ook tijdens de schouw, hebben geen enkele rechtsgeldigheid.

De aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure en gunt op de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zondag 26 juni 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/265453

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *