Drankenautomaten gemeente Dongen – Aanbestedingsnieuws

Drankenautomaten gemeente Dongen

Pixabay, https://pixabay.com/nl/users/Skitterphoto-324082/

Opdrachtgever de gemeente Dongen zoekt een marktpartij voor het leveren van drankenautomaten voor warme- en
koude dranken die een gevarieerd assortiment biedt van (meerdere soorten) koffie, warme chocoladedrank, heet water, koud water en separaat 5 soorten thee voor een periode van minimaal vijf jaar waarbij een goede balans is gevonden tussen kwaliteit (klantbeleving), maatschappelijk verantwoord ondernemen en kosten. Alle producten hebben het Fairtrade label.

De aanbestedende dienst heeft eisen opgesteld. Naast proces- en organisatie-eisen zijn hierin ook de kwaliteitseisen opgenomen waaraan de opdrachtnemer minimaal moet voldoen. De volledige lijst met eisen is te vinden in het Programma van Eisen.
Levering en dienstverlening:
− Het leveren (huur), installeren en technisch onderhouden van automaten voor warme en koude dranken inclusief ingrediënten en losse toebehoren voor alle locaties van gemeente Dongen;
− Het leveren van materialen en middelen voor het onderhouden en reinigen van de drankenautomaten;
− Het verzorgen van preventief en correctief onderhoud en het oplossen/voorkomen van storingen van de drankenautomaten;
− Gehele procesverantwoordelijkheid bij het verplaatsen van de drankenautomaten. Wij denken hierbij onder meer, maar niet uitsluitend, aan het transporteren, af-/aankoppelen en installeren.

Ten behoeve van het beoordelen van de kwaliteit van de warme dranken wordt een zogenaamde ‘smaaktest’ georganiseerd. Deze smaaktest zal plaatsvinden op maandag 25 maart en dinsdag 26 december van 09:00 – 15:30 uur in het gemeentehuis van de gemeente Dongen (Hoge Ham 62, 5104 JJ in Dongen). De gemeente vraagt aan alle inschrijvers om kosteloos een warme drankenautomaat te plaatsen welke voldoet aan de gestelde eisen en ingezet wordt gedurende de contractperiode.
De automaten mogen niet voorzien van een logo van de inschrijver en personeel mag geen herkenbare kleding dragen. Tijdens de plaatsing tot en met het terugnemen van de drankenautomaten zal op geen enkele wijze door de monteur of andere werknemer worden onthuld voor wie hij/zij werkt. Zie ook   Is uw smaak wel goed?

Aanbesteder voert een niet-openbare procedure, waarbij in de eerste fase vijf gegadigden geselecteerd worden.

Bron: Tenderned donderdag 7 december 2023  https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/318985

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 8 december 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *