Inkoopplanning RWS gepubliceerd 8 december 2023 – Aanbestedingsnieuws

Inkoopplanning RWS gepubliceerd 8 december 2023

Rijkswaterstaat heeft op 8 december de nieuwste versie van zijn inkoopplanning gepubliceerd. Rijkswaterstaat publiceeert regelmatig voorgenomen werkzaamheden en aanbestedingen. Zo wordt de markt zo vroeg mogelijk op de hoogte gebracht van relevante ontwikkelingen en plannen. Zo kunnen marktpartijen zich op de opdracht voorbereiden en de supply chain voorbereiden.

De meest recente editie van de inkoopplanning is nu beschikbaar. De inkoopplanning bevat voorgenomen opdrachten die nog niet zijn aanbesteed. De hele inkoopplanning is beschikbaar als Excel-bestand.

Actuele aanbestedingen vindt u op de website van TenderNed . Factsheets

©Rws 2023 /Aanbestedingsnieuws

van meerdere inkopen zijn beschikbaar via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform

De redactie van aanbestedingsnieuws viel op dat er meer concurrentiegerichte dialogen op staan dan anders. Bij de introductie van de Aanbestedingsrichtlijn werd deze vorm van Europees aanbesteden nog nauwelijks gebruikt. Het is opvallend om te zien dat sinds 2022 de concurrentiegerichte dialoog aan populariteit wint en op zichzelf hoe dan ook goed nieuws, dat overleg uit de taboesfeer is getrokken.

Verder valt op dat er veel werk aan sluizen en waterkeringen op de planning staat, alsmede veel Zuid-Hollandse tunnelrenovaties. Ons valt ook op de wegverbreding met een wegstrook bij Limburg aan de A67-A73 Zaarderheiken

 

Het gaat om:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *