Aanbesteding voor kunstkerstbomen Defensie – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding voor kunstkerstbomen Defensie

Deze aanbesteding heeft betrekking op de Europese openbare aanbestedingsprocedure inzake de dienstverlening aangaande gedecoreerde kunstkerstbomen (van kunststof materiaal) en gedecoreerde kerstdecoraties (guirlandes en kerststukjes, eveneens van kunststof materiaal), waarbij het geleverde wordt gehuurd of gekocht. Het gaat hierbij om sites in geheel Nederland. Daarbij heeft opdrachtgever 3 opties voor ogen, namelijk:

1. Volledige ontzorging (huur); Opdrachtnemer draagt jaarlijks zorg voor het leveren, plaatsen, optuigen, aftuigen, verwijderen, transporteren en opslaan van kunstkerstbomen en kerstdecoraties.

2. Gedeeltelijke ontzorging (huur); Opdrachtnemer draagt jaarlijks zorg voor het leveren, ophalen, transporteren en opslaan van kunstkerstbomen en kerstdecoraties. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor het plaatsen, optuigen, aftuigen en verwijderen.

3. Koop; Opdrachtnemer draagt zorg voor leveren van de kunstkerstbomen en kerstdecoraties. Opdrachtgever draagt zorg voor het plaatsen, optuigen, aftuigen, verwijderen en opslaan.

Looptijd van de opdracht 4 jaar, geschatte waarde € 371.900,83.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *