Aanbesteding Billboards Eindhoven stopgezet (update) – Aanbestedingsnieuws

Aanbesteding Billboards Eindhoven stopgezet (update)

Aanbestedingsnieuws-Nieuws om tijd aan te besteden! Foto: Google Streetview (bewerkt)

Update: Inmiddels heeft Eindhoven247 gereageerd op ons artikel. Lees hun reactie hier: Reactie Eindhoven247 op ons artikel over het stopzetten aanbesteding

Al eerder in maart van dit jaar schreven wij, over de aankondiging, van de aanbesteding billboards in Eindhoven. We hadden er toen een leuk plaatje bij geknutseld met uiteraard Aanbestedingsnieuws op de billboards. Concessie overeenkomst billboards Eindhoven. Dat kunnen we nu weer gebruiken. De aanbesteding is namelijk stopgezet.

In verband met Covid-19 is de aanbestedingsprocedure stopgezet. Eindhoven247 blijft echter voornemens de procedure wel weer op te starten. Naar verwachting zal dat in 2021 geschieden.

Maar dat levert natuurlijk  meer vragen dan antwoorden op. Zijn alle inschrijvers, of zelfs de aanbesteder positief getest? Zijn de billboards besmettelijk, zou zo maar kunnen, net als de mondkapjes zouden beschermen. Tegenwoordig kun je de burger blijkbaar alles wijsmaken. Het loopt echter tegen middernacht en Eindhoven -twentyfour-seven ( voorziet in dienstverlening op het gebied van toeristische informatie, marketing en hospitality, groepsactiviteiten, evenementen en buitenmedia in Eindhoven) is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 5. We blijven met de vragen zitten tot Eindhoven9to5 reageert op het contactverzoek.

Tot dan blijven wij met het raadsel zitten hoe Corona een aanbesteding die al sinds maart 2020 loopt in november van dat jaar gestaakt wordt. Aanbestedingsnieuws hoopt niet dat Corona de nieuwe kapstok wordt om dingen wel of juist niet te doen. In mei 2020 stopte Eindhoven vanwege Corona al een aanbesteding voor jeugdhulp 2021-2025. Aanbieders zouden door Corona niet in staat zijn om aan te bieden, aldus het ED. https://www.ed.nl/eindhoven/regio-eindhoven-trekt-zorgaanbestedingen-in-vanwege-corona~a5e2963e/ .

Bron: Tenderned 26 november 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/212550;

1 thought on “Aanbesteding Billboards Eindhoven stopgezet (update)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *