Zuid-Oost Brabant zoekt circulair kantoormeubilair – Aanbestedingsnieuws

Zuid-Oost Brabant zoekt circulair kantoormeubilair

Foto: Pixabay.com

De scope van de opdracht betreft het leveren, onderhouden en terugnemen van standaard kantoormeubilair voor werken, overleggen, opbergen en het kunnen ontvangen van mensen.

De uitgangspunten van Cradle to Cradle (hierna C2C) en een circulaire economie worden in een hoge mate meegenomen in deze aanbesteding.   Op maat gemaakt meubilair valt buiten de scope van deze opdracht.

De aanbesteding wordt gedaan door Bizob voor de volgende aanbestedende diensten: – Gemeente Asten – Gemeente Bernheze – Gemeente Best – Gemeente Boxmeer – Gemeente Eersel – Gemeente Laarbeek – Gemeente Sint-Anthonis – Gemeente Uden – Gemeente Someren – Gemeente Vught – Gemeente Waalre – Gemeenschappelijke regeling Samenwerking A2-gemeenten – GGD Brabant-Zuidoost.

Door middel van deze aanbesteding wil de aanbestedende dienst de mogelijkheid hebben om op een snelle en eenvoudige manier te worden voorzien van kantoormeubilair om haar taken te kunnen uitvoeren. Gekeken wordt naar de beste prijs (Total Cost of Ownership / Usage) / kwaliteitsverhouding waarbij het meubilair zo circulair/C2C mogelijk dient te zijn. Daarnaast wordt de gemeentelijke organisatie ontzorgd door het vereenvoudigen van het bestelproces, het volledig installeren bij levering en het onderhoud dat door de leverancier wordt uitgevoerd. Ook is het van belang dat het meubilair visueel aansluit bij het huidige meubilair dat in de organisaties aanwezig is. Bovendien dient de opdrachtnemer het meubilair bij einde gebruik retour te nemen.

Met één leverancier wordt een overeenkomst aangegaan.

Bron: Tenderned 29 mei 2019 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/166764

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *