Woonrijp maken wijk Palenstein Zoetemeer – Aanbestedingsnieuws

Woonrijp maken wijk Palenstein Zoetemeer

impressie: © Gemeente Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer en de woningcorporaties De Goede Woning, Vestia en Vidomes hebben afspraken gemaakt om de vernieuwing van Palenstein samen aan te pakken. Zo worden het woningaanbod, de openbare ruimte én de voorzieningen verbeterd. De ruime en groene opzet van de wijk en de gunstige ligging, nabij uitvalswegen, het nieuwe RandstadRail station en het centrumgebied maken van Palenstein een ideale woonwijk. Zeker als het woningaanbod gevarieerder wordt met kleinschalige appartementencomplexen en gezinswoningen. Lees meer over de vernieuwingen in de wijk Palenstein op de website www.palensteinzoetermeer.nl

De gemeente voert een aanbestedingsprocedure uit voor de aanbesteding van de “Raamovereenkomst Woonrijp maken Palenstein”. Het betreft een nationale openbare aanbestedingsprocedure op basis van het Aanbestedingsreglement Werken 2016 (ARW 2016).

Het onderwerp van de aanbesteding bestaat uit het woonrijp maken van de wijk Palenstein te Zoetermeer. De volgende werkzaamheden worden hierbij uitgevoerd, het één en ander conform de Technische specificaties.
Grondwerk ten behoeve van wegcunet en groenvakken
Plantgereed maken groenvakken en boomvakken
Aanbrengen bestrating elementenverharding incl. kantopsluitingen
Aanbrengen asfaltverhardingen incl. kantopsluitingen
Aanbrengen kolken en rioolleidingen
Etc.
Varianten zijn niet toegestaan.  De Gemeente heeft geen afnameverplichting en geeft geen omzetgarantie.  De te sluiten overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van één jaar met de optie tot verlenging van drie maal één jaar. De verwachte ingangsdatum is 1 januari 2021.

Bron: Zoetermeer en Tendened 4 november 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/210621

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *