Werkkleding, veiligheidskleding, beschermingsmiddelen en BOA-uniformen – Aanbestedingsnieuws

Werkkleding, veiligheidskleding, beschermingsmiddelen en BOA-uniformen

Foto: pixabay.com

Opdrachtgever in deze openbare aanbesteding is werkorganisatie Buch. De werkorganisatie Buch werkt voor de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Vier zelfstandige gemeenten, met één gezamenlijke ambtelijke organisatie. De werkorganisatie streeft meerdere doelstellingen na bij deze aanbesteding in twee percelen.

Door het contracteren van één leverancier per perceel wordt de versnippering onder leveranciers tegengegaan en kunnen schaalvoordelen worden behaald. Daarnaast verwachten wij een proactieve opdrachtnemer die ons ontzorgt bij de uitvoering van de opdracht.

De opdracht betreft de levering en inname van werkkleding, veiligheidskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (perceel 1) en BOA-uniformen en bijbehorende kleding (perceel 2) voor alle vier de gemeenten en de werkorganisatie Buch. Perceel 1 omvat kleding en middelen voor ca. 220 medewerkers van domein Beheer openbare ruimte. Perceel 2 omvat kleding voor 10 BOA’s. Het repareren van de kleding valt vooralsnog buiten de scope van deze aanbesteding. Reparatie zal indien mogelijk plaatsvinden bij een lokale ondernemer. Ook het reinigen van de kleding en/of schoenen valt vooralsnog buiten de scope. De raamovereenkomsten worden tussen de werkorganisatie Buch en één opdrachtnemer per perceel afgesloten. De raamovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van vier jaar met vervolgens een eenzijdige verlengoptie vanuit de werkorganisatie Buch van vier maa; één jaar. Er wordt bij beide percelen afzonderlijk gegund op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI) waarbij gekozen is voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned woensdag 8 december 2021 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/246128

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *