Weer erg weinig aankondigingen in de schoen – Aanbestedingsnieuws

Weer erg weinig aankondigingen in de schoen

Had u als commercieel bedrijf opdrachten willen werven vandaag? Ja, dat is nu pech. De overheids-inkoopafdelingen hebben als enige in Nederland nog hypothecaire zekerheid genoeg voor kinderen en morgen is Sinterklaas; zij zijn daarom vandaag vast ook al vrij. Bovendien is het stille dinsdag en zijn er dan toch al weinig aanbestedingen omdat het twee dagen na zondag is en de opdrachten via TED niet gepubliceerd worden op zondag.

Dus naast zondag is nu ook dinsdag een officiële feestdag voor ons, Sinterklaasgelovers. En zoals iedereen weet is na carnaval zeker nog 2 extra dagen nodig en geldt dat zeker ook voor Sinterklaas, de zesde van december moet ontzettend erg met de cadeautjes worden gespeeld. Dus die woensdag zit er eigenlijk ook maar weinig werk-energie in de mensen en de kinderen.

©Zaz 2023

De zesde hoeft u daarom ook niet veel Aanbestedingsnieuws van ons te verwachten. Dan zitten wij op de boot, in een zak op weg naar Spanje. Heel misschien dat wij vanuit het zinderende zuiden nog iets van aanbestedingen mee krijgen maar dan alleen als er toevallig een nieuwe telefoon in de zak van Sinterklaas stak, zo een waarmee we ook onderweg nog nieuws over Aanbestedingen kunnen typen als we in het donker moeten typen. Maar ja, op een dag waarop niemand iets heeft om over te typen, valt er voor ons ook weinig te typen.

Misschien helpt het als u de ambtenaren lokt, met een wortel in plaats van met de stok te slaan door niet of ondermaats op aanbestedingen te reageren. Doe hen een Sinterklaas-aanbieding. Wij kunnen het niet doen. We zijn toch zeker Sinterklaas niet!?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *