Aanbrengen kunststofdeklagen vliegbasis Volkel – Aanbestedingsnieuws

Aanbrengen kunststofdeklagen vliegbasis Volkel

Rijksvastgoed heeft een aanbesteding uitgeschreven voor kunststofdeklagen voor de vliegbasis Volkel.  De opdrachtt behelst het vervangen en/of aanbrengen van een kunststofdeklaag op betonverharding, voor een oppervlakte van circa 30.000 m2; het verwijderen en aanbrengen van voegen, circa 15.000 m1; het verwijderen en aanbrengen van markeringen, circa 500 m2.

De bestaande start- en landingsbanen en opstelplaatsen moeten geschikt te worden gemaakt zodat de JSF-straaljagers geen overlast krijgen van de FOD, Foreign Object Debris. Door het loslaten van de beschermingslaag rondom de banen en opstelplaatsen kan het zo zijn dat ongewenste materialen vrij komen en schade opleveren aan vliegtuigen.

Deel vliegbasis Volkel
Foto: Google maps

Deze overeenkomst is initieel geldig voor een periode van een jaar. De opdrachtgever heeft het recht om de duur van de overeenkomst één keer te verlengen, met een periode van een jaar, met als doel om de werkzaamheden zoals beschreven in bijlage 7 in 2025 uit te laten voeren omdat in 2025 uitvoeringsruimte is zodat het werk niet het primaire bedrijfsproces van de gebruiker belemmert.

De aanbesteding is te vinden via:

https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/318718

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *