Waterschap HWH gunt IT aan Cimsolutions – Aanbestedingsnieuws

Waterschap HWH gunt IT aan Cimsolutions

Het Waterschapshuis (HWH) heeft na een openbare aanbesteding een raamovereenkomst gegund aan de combinatie Cimsolutions met Verdonck, Klooster & Associates (VKA) op het gebied van tijdelijke ICT Inhuur. Met de opdracht is 18 miljoen gemoeid.

Naast HWH nemen Waterschap Brabantse Delta, Hoogheemraadschap van Rijnland, Waterschap Schieland en Krimpenerwaard en Waterschap Aa en Maas deel aan deze overeenkomst.

De looptijd van het contract is vier jaar. HWH heeft 3 partijen gecontracteerd in perceel 1 en een brokerpartij in perceel 2. De raamovereenkomst loopt tot uiterlijk juni 2020. De opdrachten omvatten het leveren van tijdelijke medewerkers en adviseurs tegen een competitief prijsniveau.

Wij zijn bijzonder trots dat we zo’n mooi resultaat hebben behaald, samen met onze combinant VKA. Hiermee kunnen we onze positie en expertise in het waterdomein verder uitbouwen” aldus Moynul Hossain, managing director van Cimsolutions. “We zien er naar uit om de komende jaren dit partnership met HWH en de andere deelnemende diensten succesvol in te vullen.

Bron: Cimsolutions, 5 september 2018

Bron: BZK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *