Waterschap Friesland gunt onderhoud aan Pranger-Rosier – Aanbestedingsnieuws

Waterschap Friesland gunt onderhoud aan Pranger-Rosier

Pranger-Rosier heeft de meervoudig onderhandse aanbesteding gewonnen voor het onderhoud van de installaties van Wetterskip Fryslân. Aan ruim 50 locaties van Wetterskip wordt door ons de komende twee jaar preventief onderhoud gepleegd met mogelijke verlenging van twee keer twee jaar.

Alle gebouwgebonden installaties van de rioolwateringszuiveringsinstallaties en gemalen vallen hieronder. Maar ook alle werkplaatsen van het Wetterskip en het recent gerevitaliseerde en verduurzaamde hoofdkantoor. Onder het contract valt onder andere het onderhoud aan de CV ketels, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, inbraak- en brandmeldcentrales.

Wetterskip Fryslân biedt aannemers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor diverse werkzaamheden, via de zogenaamde “Longlisten”. Op deze lijsten staan aannemers die beschikken over de juiste ervaring, vakdisciplines en kerncompetenties voor  diverse soorten werk.  Wetterskip Fryslân wil hiermee op een objectieve en transparante wijze de inschrijvers selecteren bij onderhandse aanbestedingen.

Uiteindelijk is Pranger-Rosier uit vier partijen als winnaar uit de bus gekomen. De keuze van het Wetterskip is gemaakt op basis van de criteria prijs- kwaliteitverhouding, plan van aanpak, duurzaamheid en meerwaarde. Hierbij werd de aanpak van Pranger-Rosier op het gebied van adviezen met betrekking tot energiebesparing en het afhandelen van storingen als erg positief ervaren.

Na de verbouw van het hoofkantoor en de op dit moment lopende nieuwbouw van de werkplaats in Leeuwarden is dit onderhoudscontract een mooie voortzetting van de prettige samenwerking met Wetterskip.

Bron: Wetterskip Fryslan / Pranger-Rosier, 9 juni 2017

Zie over longlists bij meervoudig onderhandse aanbestedingen onder meer

https://www.pianoo.nl/sites/default/files/documents/documents/handreikingselectiebijonderhandsaanbesteden.pdf

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *