Warme dranken uit automaten gemeente Winterswijk – Aanbestedingsnieuws

Warme dranken uit automaten gemeente Winterswijk

Pixabay, https://pixabay.com/nl/users/Skitterphoto-324082/

De gemeente Winterswijk is de volgende in de niet aflatende rij instellingen die zich wil laten voorzien van warme automaten. De diensten die onder deze aanbesteding vallen zijn:
• Levering en gebruiksklaar installeren van de drankenautomaten, acht automaten verspreid over drie locaties inclusief technisch onderhoud (preventief, correctief en curatief).
• Levering en gebruiksklaar installeren van tweemaal een 2 x 10 liter koffiezetinstallatie inclusief technisch onderhoud (preventief, correctief en curatief) waarvan één voor het gemeentekantoor en één voor het raadhuis.
• Levering en gebruiksklaar installeren van één volautomatische koffiemachine met automatische zeefhouderherkenning en de
mogelijkheid tot automatisch gemaakt melkschuim (geïntegreerd in of naast de machine) t.b.v. de koffiebar in het gemeentekantoor inclusief technisch onderhoud (preventief, correctief en curatief).
• Levering en gebruiksklaar installeren van vijf drie-in-één kranen (koud water, heet water, kokend water) in iedere pantry en één vijf-in-één kraan (koud water, heet water, kokend water, gekoeld water en bruisend water) in de centrale keuken van het gemeentekantoor inclusief technisch (preventief, correctief en curatief) onderhoud.
• Het leveren van alle benodigde ingrediënten voor alle type automaten, inclusief diverse smaken thee.
• Het leveren van de ondersteunende producten.

Het dagelijks verzorgen en bijvullen (operating) van de drankenautomaten wordt door de gemeente Winterswijk uitgevoerd.
Gemeente Winterswijk wenst hiervoor wel adequaat opgeleid te worden door de leverancier. De af te sluiten overeenkomst gaat in op 1 december 2022 en eindigt per 30 november 2029. De overeenkomst heeft derhalve een looptijd van zeven  jaar met daarbij nog de optie tot verlenging van driemaal één jaar tot uiterlijk 30 november 2032.

Op de 11 mei 2022 om 11:00 uur zal door de aanbestedende dienst een schouw worden gehouden. De schouw start op
de locatie gemeentekantoor, Stationsstraat 25 te Winterswijk. Tijdens de schouw is er geen gelegenheid om vragen te stellen, deze dienen digitaal via Tenderned gesteld te worden. Potentiële inschrijvers worden verzocht zich uiterlijk twee werkdagen voor de schouw, schriftelijk via de berichtenmodule in Tenderned aan te melden, onder vermelding van “Aanmelding schouw warme dranken automaten gemeente Winterswijk”. Per inschrijver mogen maximaal twee personen deelnemen aan de schouw.
Tijdens de schouw wordt uitsluitend de locatie gemeentekantoor bezocht. Voor de locaties de Post en het raadhuis zullen foto’s worden toegevoegd bij de Nota van Inlichtingen.

Bron: Tenderned zondag 1 mei 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/260317

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *