WAM en Van Duren Bouwgroep wint schoenenmuseum – Aanbestedingsnieuws

WAM en Van Duren Bouwgroep wint schoenenmuseum

We hadden het al eerder over het schoenenmuseum in Waalwijk.  Daar was een aanbesteding voor uitgezet. Die is nu gewonnen door Wam en Van Duren Bouwgroep uit Wijk bij Duurstede. Eerder werd er €1,7 miljoen beschikbaar gesteld door de gemeenteraad. Om het project te voltooien, is nog eens €8,3 miljoen nodig.

Dat maakte het museum gisteren bekend. Van Dijnsen installaties uit Breda neemt de installatietechnische werken op zich. Het Museum is ontworpen door Civic uit Amsterdam en ingericht door Tinker Imagineers.

Wethouder John van den Hoven is verantwoordelijk voor de realisatie van het nieuwe museum. Hij is blij dat de spreekwoordelijke schop bijna de grond in kan:

“Het harde werken van de architecten, het museumbestuur, projectleiding en alle andere betrokkenen wordt beloond. We hebben samen alles op alles gezet om voor Waalwijk een geweldig museum te realiseren. Ik ben trots op het voorstel dat we aan de gemeenteraad voor kunnen leggen. Als de gemeenteraad akkoord gaat met het voorstel starten we dit najaar nog met de bouw.”

https://waalwijk.nieuws.nl/gemeente/20200730/wamvanduren-bouwgroep-gaat-nieuwe-schoenenmuseum-in-waalwijk-bouwen/

en eerder:

Aanbesteding schoenenmuseum Waalwijk in juni verwacht

Schoenenmuseum Waalwijk (B+I)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *