Voorziening warme dranken Roermond – Aanbestedingsnieuws

Voorziening warme dranken Roermond

Fot: Pexels.com

Het doel van deze aanbesteding van de gemeente Roermond is te komen tot een hoge kwaliteitskoffie – specialty koffie, die
voldoet voor wat betreft smaak aan een betere koffiebeleving voor de medewerkers van de gemeente Roermond. Hiermee wordt aangehaakt op de trend dat koffiecorners functioneren als centrale ontmoetingsplek binnen organisaties. Daarnaast wordt kwaliteitskoffie als arbeidsvoorwaarde gezien in een concurrerende arbeidsmarkt.
Om te komen tot een duurzame en circulaire drankenvoorziening wordt de inschrijvers gevraagd om concreet invulling te geven aan een aantal duurzaamheidsambities welke gebaseerd zijn op de sustainable development goals van de verenigde naties (SGD’s).

De gemeente Roermond wil een samenwerking aangaan op basis van partnerschap gericht op een goede facilitering van drankenautomaten, ambities, en randvoorwaarden. Inschrijver wordt gevraagd om een totaaloplossing te bieden ten aanzien van de volgende vier onderdelen:
1. Levering van een specialty koffie, andere ingrediënten en losse supplies;
2. Warme dranken voorziening voor bovenstaande locaties (incl. (dagelijks) onderhoud en operating);
3. Koffiemeubel ten behoeve van warme dranken voorzieningen. (optioneel)

De opdracht wordt als één geheel op de markt gezet voor alle locaties van de gemeente Roermond. Hiervoor is gekozen omdat:
– Een perceelindeling is ongewenst in het kader van uniformiteit, partnerschap en beheersbaarheid.
– De apparatuur, ingrediënten, het technisch onderhoud en verzorging (bijvullen en schoonmaken) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
– De gevraagde dienstverlening, kwaliteitskoffie, benodigde ingrediënten, automaten, het technisch onderhoud en de verzorging inclusief de ambities wordt door de markt als totaaloplossing geleverd.

Het plafondbedrag voor deze opdracht bedraagt €130.000,- exclusief BTW per jaar. De op afroep aanvullende diensten zijn niet meegenomen in het plafondbedrag. Inschrijvingen die het plafondbedrag overschrijden zullen ter zijde worden gelegd en niet verder in de beoordeling worden meegenomen.

De uitvoering van de opdracht is gepland vanaf het moment van inwerkingtreding van de overeenkomst, voorzien met ingang van 1 juli 2024 tot en met 31 december 2028, met een optie tot verlengingsmogelijkheid, in onderling overleg, van eenmaal twee2 jaar.

Bron: Tenderned dinsdag 19 december 2023 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/320272

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 20 december 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *