Voorlopige gunning VNG GGI Tender bekend – Aanbestedingsnieuws

Voorlopige gunning VNG GGI Tender bekend

De VNG heeft bekend gemaakt wie de voorlopige winnaar is van de GGI Tender. Met GGI-Veilig worden raamovereenkomsten gesloten voor producten en diensten waarmee alle gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden hun digitale weerbaarheid kunnen vergroten.

De voorlopige gunning van GGI-Veilig is als volgt:

  • Perceel 1: Managed SIEM/SOC dienstverlening: voornemen tot gunning van de raamovereenkomst aan KPN en voornemen tot gunning van de wachtkamerovereenkomst met Capgemini.
  • Perceel 2: Aanvullende security producten/diensten: voornemen tot gunning van de raamovereenkomsten met KPN, Protinus IT en Telindus-ISIT en voornemen tot gunning van de wachtkamerovereenkomst met SecureLink.
  • Perceel 3: Security expertise services: voornemen tot gunning van de raamovereenkomsten met Capgemini, BDO Advisory, KPN, Ordina, IT-Staffing en Protinus IT.

Tot en met 3 juli 2019 geldt de zogenaamde wachttermijn. Daarin hebben leveranciers de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen de gunning. Als de wachttermijn is verstreken en er is geen bezwaar gemaakt, dan treden de overeenkomsten in werking.

©VNG 2018

Samen met de expertgroep GGI-Veilig, enkele gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden die zich als koploper hebben aangemeld en de GGI-Adviesraad bereiden we de volgende fase verder voor. Na definitieve gunning informeren we deelnemende gemeenten en samenwerkingsverbanden nader over de implementatieondersteuning en de wijze waarop de raamovereenkomsten gebruikt kunnen worden.

Bron: VNG Realisatie, 14 juni 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *