Voertuigen met laadbak en kraan – Waterwolf – Aanbestedingsnieuws

Voertuigen met laadbak en kraan – Waterwolf

De Waterwolf Dienstverlening Buitenruimte B.V. is een zelfstandige onderneming, die volledig eigendom is van de gemeente Haarlemmermeer. Er werken ongeveer 100 medewerkers. De Waterwolf beheert en onderhoudt de openbare buitenruimte van de gemeente Haarlemmermeer. De Waterwolf is als aannemer gedeeltelijk verantwoordelijk voor het beheer van de openbare
ruimte in de gemeente Haarlemmermeer. De Waterwolf is op zoek naar een leverancier voor de levering van zes complete bedrijfsauto’s in 2022 en tien bedrijfsauto’s in 2023. Voor de jaren 2024 tot en met 2026 dienen er mogelijk ook bedrijfsauto’s besteld te worden, onzeker is nog welke dit zijn en wanneer deze concreet besteld moeten worden. De Waterwolf behoud zich het recht voor deze eventueel aanvullende opdracht onder deze raamovereenkomst te laten vallen. Het betreft bedrijfsauto’s; een chassis met een (dubbele) cabine met achterwielaandrijving en dubbel lucht. Doordat er veel in de bebouwde kom, in parken en op fietspaden wordt gereden is een korte draaicirkel van belang. Er wordt onderscheid gemaakt in bedrijfsauto’s voor de Civiele afdeling, zogenaamde Civiel bussen en de Groene afdeling, zogenaamde Groen bussen.
Aantal in 2022
1 Groen bus enkele cabine met open laadbak
5 Groen bussen dubbele cabine met open laadbak
Aantal in 2023
7 Civiel bussen, enkele cabine met open laadbak en laadkraan
3 Groen bussen, dubbele cabine met open laadbak

In deze aanbesteding gaat De Waterwolf er vanuit dat het nieuw te leveren bedrijfsauto’s betreft. Vanwege de schaarste op de automarkt is het toegestaan om naast nieuw te leveren bedrijfsauto’s tevens jong gebruikte bedrijfsauto’s te leveren. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
– Dat de levertijd voor nieuwe bedrijfsauto’s of eventueel jong gebruikte bedrijfsauto’s vanaf datum opdracht niet langer is dan twaalf maanden.
– Onder jong gebruikte bedrijfsauto’s wordt verstaan niet ouder dan twaalf maanden met maximaal 20.000 km op de kilometerteller.
De Waterwolf behoud zich het recht voor het gecommuniceerde aantal te vervangen bedrijfsauto’s te kunnen aanpassen naar een lager aantal indien:
– Er sprake is van een levertijd van bedrijfsauto’s welke langer is dan 12 maanden.
– Indien er sprake is van een bovenmatige en/of niet gecommuniceerde prijsverhoging van de bedrijfsauto’s.

De af te sluiten overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van zestig maanden. De verwachte ingangsdatum
is 15 juli 2022. Voor de eerste twee jaar gelden de geoffreerde prijzen, voor de volgende jaren kunnen de geoffreerde
prijzen na overleg worden geïndexeerd. De aanbestedingsprocedure die van toepassing is op deze aanbesteding is de openbare procedure. We zullen gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving, op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. 

Bron: Tenderned woensdag 23 maart 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/256595

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *