Vijf hoogwerkers Veiligheidsregio NHN – Aanbestedingsnieuws

Vijf hoogwerkers Veiligheidsregio NHN

Laatst geupdate op april 5, 2023 door redactie

Foto: Veiligheisdsregio ZHZ

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (‘VRNHN’) heeft de behoefte om vijf stuks hoogwerkers aan te schaffen en is van plan om met één partij een overeenkomst te sluiten voor het leveren ervan. Het voertuig betreft een hoogwerker, standaard ingericht voor het vervoer van drie personen  (inclusief de chauffeur). De vlucht (≥ 25 m) moet bij de volgende condities gerealiseerd kunnen worden inclusief de door de opdrachtgever geëiste onderdelen op of in de korf:
 Werkvloerhoogte van 10 m;
 Korfbelasting van minimaal 130 kg;
 Rondom het voertuig (360°)
De hoogte van de korfvloer bedraagt minimaal 30 meter, de vlucht op een werkkorfvloerhoogte van tussen de 5 en 13 meter moet minimaal 21 meter zijn bij maximale redkorflast en maximale afstempelbreedte. De redkorfvloer moet rondom het voertuig (met uitzondering van het bereik van de cabine beveiliging) minimaal vier meter onder het maaiveld gebracht kunnen worden. Verdere eisen aan het voertuig vind u in het Programma van eisen.

Het doel van de aanbesteding is het sluiten van een overeenkomst met één partij voor de éénmalige levering van vijf  stuks hoogwerkers. De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 19 juni 2023 en loopt tot en met het einde van de opdracht. Het einde van de opdracht wordt gedefinieerd als het moment waarop – per hoogwerker – de schriftelijke goedkeuring van de koper heeft plaatsgevonden op de “Nulbeurt”. Goedkeuring op de Nulbeurt voor alle hoogwerkers is formeel het einde van de overeenkomst De aanbestedingsprocedure betreft een Europese openbare aanbestedingsprocedure.

Bron: Tenderned donderdag 9 maart 2023

Aanbestedingsnieuws 8e jaargang editie 10 maart 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *