Vervanging Zoutstrooiers in het ABG gebied – Aanbestedingsnieuws

Vervanging Zoutstrooiers in het ABG gebied

Foto: Pixabay.com

Deze aanbesteding behelst het vervangen en onderhoud van de zoutstrooiers voor de ABG-organisatie. Het gaat hierbij om zeven machines. De ABG-organisatie is een ambtelijke samenwerking die werkzaam is voor de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen.
De eisen en wensen met betrekking tot de gevraagde levering en diensten zijn omschreven in het PvE dat is bedoeld om inschrijvers de mogelijkheid te bieden op een goede wijze mee te dingen naar de gunning van de leveringsopdracht. Het doel is om te komen tot één overeenkomst voor het vervangen van de zoutstrooiers met één leverancier. 
De overeenkomst wordt aangegaan voor een vaste periode van zes jaar met de eenzijdige optie om drie maal met twee jaar te verlengen. De ingangsdatum van de overeenkomst is gepland op 1 april 2021.

Voor Alphen en Chaam geldt dat men in 2021 twee grote opzetstrooiers wil vervangen alsmede een aanhanger fietspadstrooier. Deze gemeente wil de huidige machines, twee in 2009 aangeschafte Serius zoutstrooiers en de in 2009 aangeschafte IGLOO 1.7 M3 nat zout inruilen.

Voor Gilze Rijen geldt dat zij in 2022 twee grote opzetstrooiers en een aanhanger fietspadstrooier wil vervangen. Ook Gilze Rijen wil de huidige machines twee grote opzet zoutstrooiers NIDO droogzout uit 2012 en een aanhanger fietspadstrooier uit 2013 inruilen

Baarle-Nassau heeft sinds 2010 een gote opzet natzoutstrooier Nido Stratos en wil deze in 2022 inruilen voor een nieuwe grote opzetstrooier.

De nieuwe machines moeten 12 jaar mee kunnen en gedurende die tijd moeten ook alle onderdelen beschikbaar blijven en er ondersteuning zijn. Uiteraard moeten de machines nieuw en ongebruikt zijn en aan alle wettelijke voorschriften voldoen. Overige eisen vindt u in het PvE.

De ABG-organisatie wenst de huidige strooimachines in te ruilen. De strooimachines kunnen eenmalig tijdens een schouw bekeken worden. Dit is mogelijk op 1 oktober 2020 van 13.00 uur tot 14.30 uur. Aanmelden voor de schouw kan via de berichten box van TenderNed, uiterlijk tot 29 september 2020 voor 16.00 uur. Hierbij mogen maximaal 2 personen per inschrijver aanwezig zijn.

Aanbestedingsnieuws schrander als altijd merkt op dat de schouwdatum alsmede de aanmelddatum lichtelijk in het verleden liggen bij een op 8 oktober gepubliceerde aanbesteding. Ook zagen wij natuurlijk graag vermeld of alle in te ruilen machines op de nieuw te bepalen schouwdatum op één locatie staan. 

Bron: Tenderned 8 oktober 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/207851

 

inruilen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *