Vervanging beweegbare bodem zwembad De Waterhoorn – Hoorn – Aanbestedingsnieuws

Vervanging beweegbare bodem zwembad De Waterhoorn – Hoorn

Foto: Pixabay.com

Aanleiding voor deze aanbesteding is de technische staat van de huidige beweegbare bodem. De nieuwe beweegbare bodem dient als geheel op en neer te kunnen bewegen, zodanig dat het ingesteld kan worden op een diepte van 0-200 cm. Bij de instelling van 0 cm heeft de beweegbare bodem de functie van zwembadafdekking (na sluitingstijd). De overige diepte instellingen dienen getrapt plaats te vinden in overeenstemming met de traptreden van de reeds aanwezige zwembadtrappen.
De bodem dient een schuinstellingfunctie te hebben over de breedte van het zwembad. De afmeting van de beweegbare bodem bedraagt 20 x 9 meter (l x b).
De geplande start van de opdracht wordt in onderling overleg met Optisport bepaald. Zeer waarschijnlijk zal deze opdracht in een vakantieperiode worden uitgevoerd. De garantieperiode van de bodemdelen is tien jaar. De overeenkomst loopt van rechtswege af als de garantieperiode is verstreken en de overeenkomst niet voor het moment van het verstrijken van de
looptijd wordt verlengd.

De aanbestedende dienst organiseert een rondleiding in zwembad De Waterhoorn op 4 november 2022 van 11:00 uur tot 12:00
uur. Tijdens de rondleiding bieden wij u de mogelijkheid om de diverse ruimten te bezoeken en foto’s te maken. Wij beantwoorden tijdens de rondleiding geen vragen. Vragen kunt u uitsluitend stellen via Tenderned.
U kunt zich aanmelden voor het bezoek van de locatie door uiterlijk 3 november 2022 voor 11:00 uur via de
berichtenmodule van Tenderned. In het bericht vermeldt u de bedrijfsnaam en de namen van de personen die het bezoek aan de locatie namens de gegadigde bijwonen. Per onderneming mogen maximaal twee personen deelnemen aan het bezoek.

Aanbesteder volgt met deze aanbesteding de openbare procedure. Dee aanbesteder gunt de opdracht aan de inschrijver die inschrijft met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zaterdag 15 oktober 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/275943

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *