Vervangen beveiligingsinstallaties fase 2 PI Zwolle – Aanbestedingsnieuws

Vervangen beveiligingsinstallaties fase 2 PI Zwolle

PI Zwolle. Foto: © Rijksvastgoedbedrijf

Het Rijksvastgoedbedrijf gaat de bestaande beveiligingsinstallaties vervangen, te weten het securitymanagementsysteem, de I/O-besturings- en signaleringsinstallatie, toegangscontrole, verkeersintercomsysteem en de personenzoekinstallatie / mobiele alarminstallatie (PZI/MAI).
Daarnaast omvatten de werkzaamheden in deze aanbesteding eveneens het vervangen van de baliemeubels in de portiersloges van Zuid 1 en Zuid 2 en het uitbreiden van het bestaande camera-observatiesysteem alsmede het aanbrengen van een glasvezelring tussen de bestaande brandmeldcentrales. Deze werkzaamheden voor zowel locatie Zuid 1 als Zuid 2 en geheel inclusief:
– bekabeling en infrastructuur;
– alle noodzakelijke bouwkundige werkzaamheden, zoals het boren en aanwerken van gaten hiervan, het openen en sluiten van plafonds, brandwerende doorvoeringen, akoestische doorvoeringen, waterdichte doorvoeringen etc.;
– alle civiele werkzaamheden;
– het programmeren, inregelen, testen, in bedrijf stellen van de in het bestek opgenomen installaties;
– detailengineering;
– detailontwerp;
– FAT;

– SAT;
– het geven van instructies aan de gebruikers;
– revisiebescheiden;
– onderhoud gedurende de garantietermijn.

De aanbesteding verloopt volgens de nationale niet-openbare procedure uit hoofdstuk 3 van het per 1 juli 2020 gewijzigde ARW 2016 zoals gepubliceerd in Staatscourant 2020, nr. 30657. Dit betekent dat de aanbesteding in twee fasen plaatsvindt.
In de eerste fase (de aanmeldingsfase) worden alle geïnteresseerde ondernemingen in de gelegenheid gesteld zich aan te melden als gegadigde. Het doel van deze fase is om maximaal drie gegadigden te selecteren. Deze gegadigden worden vervolgens
uitgenodigd tot het indienen van een inschrijving (de inschrijvingsfase).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *