Levering brandweerhulpboten op trailer Gooi en Vechtstreek – Aanbestedingsnieuws

Levering brandweerhulpboten op trailer Gooi en Vechtstreek

Foto: © brandweer.nl

De aanbestedende dienst,de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek (VRGV) is op zoek naar een opdrachtnemer die drie regionaal in te zetten brandweerhulpboten kan leveren, inclusief trailer. Eén van de te leveren boten is volledig geschikt voor het inzetten van brandweerduikers. Twee boten zijn zodanig uitgerust dat deze, binnen een dag, geschikt gemaakt kunnen worden voor deze taak. Dit door het overzetten van de voorzieningen van de boot die volledig geschikt is voor de inzet van duikers. In algemene zin moet de brandweerhulpboot geschikt zijn voor het vervoer van 6 brandweermensen en een slachtoffer. Aanvullend hierop moet de boot in staat zijn een standaard bepakking van ongeveer 400 kg te vervoeren (250 kg vast, 150 kg flexibel). Snelheid met maximale belading minimaal 30 knopen (55 km/h). Aan beide zijden van de boot zijn twee neerklapbare zittingen aangebracht. Voorbeelden als bijlage toegevoegd. NDR: Helaas hebben wij deze bijlage op een bijlage niet kunnen vinden. 

De looptijd van de af te sluiten overeenkomst gaat in op het moment van ondertekening en wordt aangegaan voor een initiële duur van de leveringen en de garantieperiode.

Voor de aanbesteding van de opdracht hanteert de aanbestedende dienst de Europese openbare aanbestedingsprocedure. Deze keuze komt overeen met het inkoopbeleid van de VRGV. Alle inschrijvingen die conform de vorige hoofdstukken niet zijn uitgesloten van de aanbestedingsprocedure en die door de aanbestedende dienst geldig zijn bevonden, worden beoordeeld aan de hand van het gunningscriterium: de economisch meest voordelige inschrijving op basis van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bron: Tenderned zondag 16 januari 2022 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/249554

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *