Verlichtingsspots museale objectverlichting Scheepvaartmuseum Amsterdam – Aanbestedingsnieuws

Verlichtingsspots museale objectverlichting Scheepvaartmuseum Amsterdam

Foto: © Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum is gevestigd in ‘s Lands Zeemagazijn. Dit monumentale gebouw uit 1656 werd ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam. Het Zeemagazijn werd gebouwd in de Gouden Eeuw, toen Amsterdam de grootste haven ter wereld was. Nu, ruim 350 jaar later, is het Zeemagazijn nog altijd een indrukwekkend gebouw met veel karakter. De perfecte locatie voor Het
Scheepvaartmuseum, dat hier sinds 1973 is gevestigd. Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe sterk de maritieme wereld en de samenleving verbonden zijn. De collectie van Het Scheepvaartmuseum is één van de grootste en meest vooraanstaande maritieme collecties ter wereld met circa 400.000 objecten, waaronder schilderijen, scheepsmodellen, navigatieinstrumenten en wereldkaarten.

De omvang van deze aanbesteding betreft:
In totaal circa 800 spots voor museale verlichtingsarmaturen op basis van led-verlichting voor universele 3-fase spanningsrail. Met een beoogd lichtbeeld en optioneel de mogelijkheid om wisselbare optieken en/of zoombare spots in te zetten.

De levering zal plaatsvinden in batches over een vastgestelde periode.
Aantal batches bedraagt 3, welke verspreid over drie jaar zullen plaats moeten vinden:
Concept planning per batch:

  • • 1 september 2020
  • • 1 september 2021
  • • 1 September 2022

De opdracht zal worden verleend per batch, echter daar er eenheid in product- en licht-kwaliteit dient te zijn over de 3 batches wordt er één leverancier gecontracteerd voor deze drie leveringen.

Bron: Tenderned 15 april 2020 https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/192683

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *