Verbouwing Kennedylaan Graafschapcollege (bouwkundig) – Aanbestedingsnieuws

Verbouwing Kennedylaan Graafschapcollege (bouwkundig)

Foto: Google Streetview

Met bijna 10.000 studenten en 900 werknemers is het Graafschap College een groot regionaal opleidingencentrum (roc) voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo). De openbaar aan te besteden opdracht wordt als volgt gedefinieerd:
Het verbouwen van Bouwdeel T op Locatie J.F. Kennedylaan te Doetinchem. De opdracht bestaat uit de bouwkundige werkzaamheden en onder andere de volgende werkzaamheden:
– sloopwerk
– afwerkingen
– schoonmaak
– overdracht en instructie
Het Graafschap College contracteert een aannemer die in staat is om de verbouwing van de Locatie J.F. Kennedylaan – Bouwdeel T – Bouwkundige werkzaamheden te Doetinchem binnen het overeengekomen tijdsbestek, conform gestelde eisen uit te voeren. De omvang van de opdracht is af te leiden van de uit te voeren werkzaamheden benoemd in het bestek.
De aanbesteding moet leiden tot een aanneemovereenkomst voor de verbouwing van de Locatie J.F. Kennedylaan – Bouwdeel T – Bouwkundige werkzaamheden te Doetinchem. De coördinatie zal plaatsvinden door de Bouwkundig aannemer. Hiervoor wordt een separate coördinatie overeenkomst gesloten. Het gunningscriterium bij deze opdracht is de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Inschrijvers krijgen eenmaal de mogelijkheid om de locatie JF Kennedylaan te bezichtigen. Inschrijvers kunnen zich hiervoor aanmelden tot 28 maart 2022. De bezichtigingen worden geleid door Projectis Bouwmanagement. Iedere inschrijver mag maximaal twee personen afvaardigen. Tijdens de schouw worden geen vragen in behandeling genomen. Niet bekend gemaakt in het aanbestedingsdocument is hoe er moet worden aangemeld. Maar misschien staat het in een van de 89 te downloaden documenten bij deze aanbesteding.

Bron: Tenderned maandag 21 maart 2022 https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/256592

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *