Veilgheidsregio Gelderland-Zuid zoekt slangenwasmachine – alweer – Aanbestedingsnieuws

Veilgheidsregio Gelderland-Zuid zoekt slangenwasmachine – alweer

Het spreekt mensen die niet dagelijks met brandweer bezig zijn natuurlijk nogal tot de verbeelding. Een slangenwasmachine. Een marktconsultatie hiertoe is uitgezet via Platform Negometrix. Slangen zijn dan ook vreselijk vieze beesten. Maar om ze nu meteen in de wasmachine te stoppen. Arme slangen! Zo’n slang sleurt maar over de grond bij al dat geblus, die kan nog weleens vies worden.  Heb je met de tuinslang ook al wel. De Veiligheidsregio Gelderland Zuid houdt een marktconsultatie over de ontwikkeling van brandslangenwasmachines. Kleine wasjes, grote wasjes… alles in de wasmachine. Dat was een zomerhitje van Trafassi. 

Maar tot onze verbazing was dat dus al eens uitgezet in 2020. Aanbestedingsnieuws schreef daar toen namelijk ook al over. Dat doet ons afvragen, weten de ondernemers wel dat deze marktconsultatie is uitgezet. Dat heb je ook he. Internationale ondernemers er niet in slagen om even op Negometrix te kijken. Of misschien was de eerste consultatie nog niet genoeg. Hoeveel consulteren is ooit genoeg?

©IVF 2018

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid
De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VRGZ) is een organisatie voor brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en voorbereiding en coördinatie op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing.
[…]
Meer informatie over de VRGZ en de organisatiestructuur kunt u vinden op www.VRGZ.nl.

Doel van deze marktconsultatie
VRGZ wenst in een marktconsultatie informatie te vergaren over de (markt- en product ) ontwikkelingen van brandslangenwasmachines teneinde een afweging te kunnen maken in de inrichting van de onderhoudsprocessen in het kader van schoon werken.

De VRGZ voert een marktverkenning uit om input te krijgen op de geformuleerde doelstellingen en randvoorwaarden.
Ondernemingen wordt gevraagd om input te genereren op geformuleerde vragen, in de vorm van schriftelijke beantwoording eventueel gevolgd door een gesprek.

Zie eerder:

Marktconsultatie brandslangenwasmachine (VR Gelderland-Zuid)

 

Zie verder: 

https://platform.negometrix.com/Content/Tender/Supplier/TenderInformation.aspx?tenderId=161226

Zie ook:

https://www.youtube.com/watch?v=jHm1hE8XkXI

https://www.dynastarttools.nl/slangonderhoudsystemen/slangenwasmachine-crico-kompact/

https://crico-engineering.com/nl/producten

 

 

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Iik1cVsyGSI[/embedyt]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *